Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav jel ima tko broj od ove azdaje?
vrijedi. najbolje pusenje u zivotu.io sa onom Mallory? Skupa bas vrijedi li?
Daj sklanjaj tog Betmena jbt, pokvari mi jutro. I to na Božić. Treba sad cijelu godinu da me pederi salijeću.sad ce svi da mi jebu majku pedersku, jos novi kolacic al jbga nemam druge opcije.
da li iko ima isuskustvom sa ovim profilom? kratko je bio na stranici.
ili da li ima preporuku za slican profil, al da je ozbiljan/pouzdan bez viska price i sl gluposti.
molim odgovore u pp da ne kvarim forum. hvala
cujeml se svaki dan,nesto se premislja zima slabo poslaČuje li se iko sa Safirom crnkinjom što je dolazila u BiH? Hoće li opet navraćati
Moze li brijMože broj
To joj je pimp druze .Ne radi vise nasla bogatog nekog pa dok je on ne sutne
Moze se dogovoriti na whatsapp??Sarajevo
Petak cijeli dan i subotu od 10h do 17h
Ponedeljak od 12h do 20h
066141783
Tuzla najavicu (mislim da ce to biti utorak i srijeda ove sedmice)
Mostar 13.01/14.01/15.01 radim
Molim Tuzlu da se jave svi taj dan kad dodjem a ne sad da me zatrpavaju porukama jer radim Sarajevo.
#crnka
Moze li brojAko mislimo na istu, onako debela je ima velike sise i guzicetinu, sve radi sa kondomom, 100km dva svrsavanja.. sve u svemu moze da prodje
Moze li brojMože li broj u pp
Aha, a posle muškarci kažu, da nema posla, pa nemaju para..sad ce svi da mi jebu majku pedersku, jos novi kolacic al jbga nemam druge opcije.
da li iko ima isuskustvom sa ovim profilom? kratko je bio na stranici.
ili da li ima preporuku za slican profil, al da je ozbiljan/pouzdan bez viska price i sl gluposti.
molim odgovore u pp da ne kvarim forum. hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|