Ljakse opusteno, nikakva promocija nije u pitanju,covjek je pitao sta je dapoksetinJebo ti Bog mater i tebi i promociji lijekova. Nije ti ovo farmaceutski forum mamlaze jedan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljakse opusteno, nikakva promocija nije u pitanju,covjek je pitao sta je dapoksetinJebo ti Bog mater i tebi i promociji lijekova. Nije ti ovo farmaceutski forum mamlaze jedan.
Marina, Stup. 0603599503Neko broj za dobru masazu ili broj za klasiku nebitno za konkretan broj pocastio bi nije problem.
Lokacija Zenica,Sarajevo,Visoko,Kakanj ta sredina generalno.
Pokusao par puta dogovoriti cak jednom dosao do Sarajeva i samo se prestala javljati.Marina, Stup. 0603599503
Brate, Jesi bre normalan, zvao si mene DA PROŠETAMO po Baščaršiji. Koja bolan šetnja, Nisam ti ja pas, ma nisi ni ti meniDa i meni ,nije ona ni dosla u sarajevo vec testira da vidi jel ima potencijalnih musterija prvo.
Covjeku se seta...Brate, Jesi bre normalan, zvao si mene DA PROŠETAMO po Baščaršiji. Koja bolan šetnja, Nisam ti ja pas, ma nisi ni ti meni
Ima'l praznicnog popusta na setnju ili mozda da kupimo x-bon hahah
10 km/km
Mogu'l ja u papučama dociBRACOOOO IMAM PONUDU DA se sutra svi idemo se šetat
BRACOOOO IMAM PONUDU DA se sutra svi idemo se šetat
Da te bar pozvao na ručak ili večeru na nekom dobrom mjestu pa bi mu čovjek i oprostioBrate, Jesi bre normalan, zvao si mene DA PROŠETAMO po Baščaršiji. Koja bolan šetnja, Nisam ti ja pas, ma nisi ni ti meni
Daj ti nama kontakte da se sta konkretno umoci vecerasE jadna htio sam da kao stranac osjecas prijatno u gradu a u okviru te poruke sam napisao ili ces oskljucivo poslovno na sta nisi odgovorila i blokirala .Jbga kurva nije navikla da se prema njoj ne ophode drugacije nego kao prema iskljucivo kurvi. Ispade dobro er sam nasao jos bolju .
Ne znam sta bi moglo biti. Ali žena je stvarno super. Otpuštena kulturna.....ne voli pisati. Ali iskreno mislim da nema vremena jer je vazda u gužvi.. čudim se sto ti se nije javila.Pokusao par puta dogovoriti cak jednom dosao do Sarajeva i samo se prestala javljati.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|