Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi nasao od njeA ova ajla dautovic, imal sta od nje?
Javila sam ti na WACristal jesi nasla nekog da te cuva... ako odgovara u nedelju taman da uzmem jedan termin za druzenje i taman od tad da te cuvam hahahhaaa
Pojavi se sad da to si tikratko ili nikako ne odgovori Cristal nije pouzdana ja sam je prekrzio .Sve mi je to sumnjivo. Jebiga meni se danas prijebalo morao sam uzeti stvar u svoje ruke.
nije mi nista doslo.... poslao sam ti ja poruku u 18:24 al samo jedna kvakica mozda si me nekad blokirala hahhaJavila sam ti na WA
Ma isto druze ja slao pise jedna kvakica a nisam blok jer se prvi put s tog broja javljamkratko ili nikako ne odgovori Cristal nije pouzdana ja sam je prekrzio .Sve mi je to sumnjivo. Jebiga meni se danas prijebalo morao sam uzeti stvar u svoje ruke.
Dopisujem se njom preko WhatsApp-a druže, hoću da se sretnem s njom. Ako bude ok javim. Nagodna preko poruka pa ćemo da vidimohajmo vas dvojica (acko x thedarkknight39) karte na sto ili znate da je musko iza profila ili ste udarali obojica hahah
Bas i ona radi eskort? Ako radi treba broj sherovat isplatilo bi se.A ova ajla dautovic, imal sta od nje?
Ma jok samo obicna instagramusa i sponzyBas i ona radi eskort? Ako radi treba broj sherovat isplatilo bi se.
ŠtetaMa jok samo obicna instagramusa i sponzy
Odakle je?Odakle je ova Ceca ?
Broj?Kačila sam selfie malo pre ovd
nisi mi odgovorila konkretno na zadnje 2 poruke sinoc,imas moj IG i hoces neke potvrde ?Pojavi se sad da to si ti
Okacile picku o klinljudi sta je sa trebinjaka jesu li se raspale ili jos uvijek u istom sastavu?
Da i meni ,nije ona ni dosla u sarajevo vec testira da vidi jel ima potencijalnih musterija prvo.Samo sam se prijavio da pitam da li sam jedini kojem ne prolaze poruke za Crystal..tj jedna kvacica. Znaci blokira sam a ne znam zasto...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|