Mozel brojPozz. Hajde posalji broj od te iz Doboja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozel brojPozz. Hajde posalji broj od te iz Doboja
Znam sve, imaš li broj? HahahSamo se pazite prevara zna uzeti pare i pobjeci, ako ima sta ukrast, ukras ce, momku ukrala torbicu sa parama..., pazite se te NESORTE
Pisali su na ovom forumu o njoj sto puta, niko je nije pohvalio
Good Luck
Koja budala ostavlja pare na dohvat ruke,Samo se pazite prevara zna uzeti pare i pobjeci, ako ima sta ukrast, ukras ce, momku ukrala torbicu sa parama..., pazite se te NESORTE
Good Luck
Tako je kradeSamo se pazite prevara zna uzeti pare i pobjeci, ako ima sta ukrast, ukras ce, momku ukrala torbicu sa parama..., pazite se te NESORTE
Good Luck
Zna ona uzet pare pa histerisat : " UPOMOC" ma nema sta nije pokusavala..., da prevari i pobjegne njoj sam se nacitao na ovom forumu tako da mi broj nit imam nit mi je trebaoKoja budala ostavlja pare na dohvat ruke,
Koji ce mi kurac broj od osobe koju sam pohvalio..., a i vi ste izgleda naivni cim se zezate sa narkomsnkama i budalama...Znam sve, imaš li broj? Hahah
To je gpt 3, got 4 i midjourney slike prave tj text edituju
Ok.To je gpt 3, got 4 i midjourney slike prave tj text edituju
Ne idem ja kod nje u stan, ona dolazi kod mene.U prevodu, ostavi novcanik i sve vrijedno u autu prije nego udjes kod nje u stan. Samo pare u dzep i to je to.
to ti je jako pametno decko....dovedi je u stan, da ona snimi gdje je sta...mudroo xDNe idem ja kod nje u stan, ona dolazi kod mene.
Ako je sta planirala snimiti dosad je vala mogla film napraviti. Dolazi skoro redovno preko godinu dana, a u stanu osim starog namjestaja i tv-a nema sta uzeti, jedino da vrata i prozore čupa. Puno novca nikad nemam kada je ona samnom.to ti je jako pametno decko....dovedi je u stan, da ona snimi gdje je sta...mudroo xD
maneje bas pokrala mater joj jbmI mene ovo interesuje.
Lafica, jedino je malo glasnija .Ceca dobra picka bio sam sa njom
Ma dobra...mora se malo i cutiLafica, jedino je malo glasnija .
dosla meni i pokrala me..Ne idem ja kod nje u stan, ona dolazi kod mene.
dosla meni i pokrala me..
Imas li brojdosla meni i pokrala me..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|