ozbiljna_musterija
New member
nije mi nista doslo.... poslao sam ti ja poruku u 18:24 al samo jedna kvakica mozda si me nekad blokirala hahhaJavila sam ti na WA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi nista doslo.... poslao sam ti ja poruku u 18:24 al samo jedna kvakica mozda si me nekad blokirala hahhaJavila sam ti na WA
Ma isto druze ja slao pise jedna kvakica a nisam blok jer se prvi put s tog broja javljamkratko ili nikako ne odgovori Cristal nije pouzdana ja sam je prekrzio .Sve mi je to sumnjivo. Jebiga meni se danas prijebalo morao sam uzeti stvar u svoje ruke.
Dopisujem se njom preko WhatsApp-a druže, hoću da se sretnem s njom. Ako bude ok javim. Nagodna preko poruka pa ćemo da vidimohajmo vas dvojica (acko x thedarkknight39) karte na sto ili znate da je musko iza profila ili ste udarali obojica hahah![]()
Bas i ona radi eskort? Ako radi treba broj sherovat isplatilo bi se.A ova ajla dautovic, imal sta od nje?
Ma jok samo obicna instagramusa i sponzyBas i ona radi eskort? Ako radi treba broj sherovat isplatilo bi se.
ŠtetaMa jok samo obicna instagramusa i sponzy
Odakle je?Odakle je ova Ceca ?
Broj?Kačila sam selfie malo pre ovd
nisi mi odgovorila konkretno na zadnje 2 poruke sinoc,imas moj IG i hoces neke potvrde ?Pojavi se sad da to si ti
Okacile picku o klinljudi sta je sa trebinjaka jesu li se raspale ili jos uvijek u istom sastavu?
Da i meni ,nije ona ni dosla u sarajevo vec testira da vidi jel ima potencijalnih musterija prvo.Samo sam se prijavio da pitam da li sam jedini kojem ne prolaze poruke za Crystal..tj jedna kvacica. Znaci blokira sam a ne znam zasto...
Takav samCrys čak i ljepša nego na slikama. Ko je zaljubljive prirode nek ne ide kod nje
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|