BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio danas kod Maye.
Odlično GFE iskustvo, ona zgodna fina i kulturna, mada požuruje, možda jer mi je spustila na stoju.

Super za one koje vole ljubljenje i oral bez kondoma, obe stvari koje lično ne mogu da priuštim.

8/10 od mene
Ja se sa njom dogovorio kada da dođem, da li je to bio pimp ili ona nemam pojma, i kada sam zatražio adresu gdje da dođem - muk. Nema povratnih poruka više, niko se nije javio na upit 🙄 Vidim sad nema ni oglasa na EGE...

Svašta 🫤

Ako ces ti otic kod nje i platis joj kad dodjes..., kako ces je prevarit ???
Svugdje u svijet se placa kurvama na ruke prije jebacine i vi sad sa xbonom hocete da iskrivljujete "sveto pismo" 🤣🤣🤣
Ljudi odje te sa xbonom otrcan je fazon sam sa daunovim sindromom i retardirani ljudi ce nasjesti na te fazone
A vi kladionicari ako vam je mrsko radit nadite drugi fazon, tsb je otrcan npr u slobodno vrijeme pocinte pusiti kurceve ili jebite srednovjecne dame uz nsknadu 😉😈
😜😜😜😜😜
Prvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150km

Prvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150km
Svugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...
Bio sam ja i po Njemackoj i u Svici...
Odjebi ti
Napravite profil stavite par golisavih slika i mislite sad ce parr da sipaju 😅
I skoli se odavde da ti nebi jos neko od nas jebo mater 😉

Svugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...
Bio sam ja i po Njemackoj i u Svici...
Odjebi ti
Napravite profil stavite par golisavih slika i mislite sad ce parr da sipaju 😅
I skoli se odavde da ti nebi jos neko od nas jebo mater 😉
Ma goni se u kurac druze sto se ja sa tobom uopste prepucavam po ovom forumu nebitan si lik

Svugdje na kugli zemaljskoj se usluga kurvi plaća na licu mjesta, nakon dogovora oko usluge. A vi samo nastavite da plaćate unaprijed bonovima 😉

Prevare sa xbonom prijavite policiji , kontakt podrska xbon ce vam dati podatke gdje je uplacen.. tamo gdje je uplacen postoji email , broj telefona,ime i prezime i verifikovano je slikom licne karte ! Policija i pozatvarati te lopovcice kad njemu / njoj nakace i sto jest i nije ima da si jebe mater kad ga zatvore 6mj do 1god.

Izbrisao mi se whatsapp svi koji su pisali mogu ponovo da pisu , sporo odgovaram jer kad ne radim ni ne koristim telefon. Tako da kad vidite status da radim tad se uglavnom i javite jer na poruke od prije 4/5 i vise dana ni ne odgovaram da ne bih nekome problem napravila ako odgovorim a tu mu zena ili djevojka..

Radicu tek za desetak dana

066 278 871 Samo whatsapp

I nema potrebe da me pitate za drugaricu ona kad bude mogla da radi ja svakako objavim ovde i na status na wa..

#crnka 🖤

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh