Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si dobro glup... ne daaj seJa pisem kako jest x bon nece i bio sam boli mene kurac sto ti ne vjerujes
on nije glup, on je najglupljiSvugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...
Bio sam ja i po Njemackoj i u Svici...
Odjebi ti
Napravite profil stavite par golisavih slika i mislite sad ce parr da sipaju
I skoli se odavde da ti nebi jos neko od nas jebo mater
Alma Negra ili neko koristi njenu sliku.
Alma ima 3 put veća vimenaAlma Negra ili neko koristi njenu sliku.
Gdje se oglasava ?
Odmaraš pičku, pametnoIzbrisao mi se whatsapp svi koji su pisali mogu ponovo da pisu , sporo odgovaram jer kad ne radim ni ne koristim telefon. Tako da kad vidite status da radim tad se uglavnom i javite jer na poruke od prije 4/5 i vise dana ni ne odgovaram da ne bih nekome problem napravila ako odgovorim a tu mu zena ili djevojka..
Radicu tek za desetak dana
066 278 871 Samo whatsapp
I nema potrebe da me pitate za drugaricu ona kad bude mogla da radi ja svakako objavim ovde i na status na wa..
#crnka
Je li provjerena,ko je ?062611997 ceca ako imas sta ti drugo dobro posalji
Po slikama na fb i instagramu je vrh. Sumnjam da se ona bavi s ovim poslom.Nista sem ovih sa oglasa vec .. valja li cemu ceca aa?
Ko je ta, imaju li slike?Ova Carol sto je sad u Mostaru na EGE
Ja lično posjetio kad je u Sarajevu bila,cura je extra,prijatna…top sex,jedino sto je pusenje sa gumom
Al kako ga pusi dobro,i ne predstavlja problem
Topla preoruka
Imam broj ali se ne javlja nikakoJeli tko bio kod ove? Iskustva
piši joj na whatsapp. Imas li broj za Sarajevo neku starkuImam broj ali se ne javlja nikako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|