Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se sa njom dogovorio kada da dođem, da li je to bio pimp ili ona nemam pojma, i kada sam zatražio adresu gdje da dođem - muk. Nema povratnih poruka više, niko se nije javio na upitBio danas kod Maye.
Odlično GFE iskustvo, ona zgodna fina i kulturna, mada požuruje, možda jer mi je spustila na stoju.
Super za one koje vole ljubljenje i oral bez kondoma, obe stvari koje lično ne mogu da priuštim.
8/10 od mene
Prvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150kmAko ces ti otic kod nje i platis joj kad dodjes..., kako ces je prevarit ???
Svugdje u svijet se placa kurvama na ruke prije jebacine i vi sad sa xbonom hocete da iskrivljujete "sveto pismo"
Ljudi odje te sa xbonom otrcan je fazon sam sa daunovim sindromom i retardirani ljudi ce nasjesti na te fazone
A vi kladionicari ako vam je mrsko radit nadite drugi fazon, tsb je otrcan npr u slobodno vrijeme pocinte pusiti kurceve ili jebite srednovjecne dame uz nsknadu
![]()
Svugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...Prvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150km
Ma goni se u kurac druze sto se ja sa tobom uopste prepucavam po ovom forumu nebitan si likSvugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...
Bio sam ja i po Njemackoj i u Svici...
Odjebi ti
Napravite profil stavite par golisavih slika i mislite sad ce parr da sipaju
I skoli se odavde da ti nebi jos neko od nas jebo mater![]()
Sestra joj jos bolja picka od nje,uuuuuSlabo misliš, a još slabije znaš! Nije ni prošla kraj bogate porodice, a i ona i sestra su odavno poznate kao dame "visokog morala". A to za marketing ništa čudno - pa sve se švalerke, jebaljke i ostala prisnija tazbina uvaljuje u marketing i HR službe...Jbg nije da nema dobre kontakte![]()
Slažem se. Daleko bolja. Sad je lafo u vezi s nekim likom, a udarala se ko da je kasko osigurana...jadna mu majka...Sestra joj jos bolja picka od nje,uuuuu
Svugdje na kugli zemaljskoj se usluga kurvi plaća na licu mjesta, nakon dogovora oko usluge. A vi samo nastavite da plaćate unaprijed bonovimaPrvo si glup zena ima stalne i ima ljudi koji izrade i nedodju itd kako mi je pricala i citaj glupsone nije mi trazila nikakav x bon a ti pusi kurac jer ja nisam kladionicar da svugdje u svijetu se placa a ovde nije normalno a vani kad jebes to ti je druga stvar biras itd ovde svi traze slike i da jebu po mogucnosti Pamelu za 150km
Dovedi sestru i mamu da ti jebemo i zaradit ces 20km..da se ne brukas sa bonovima...Trazila mi 20 km dopune i 130na ruke i ja sam konto sjebat ce me al nije tako kaze radi za prvi put koga ne zna ima stalne
ti si dobro glup... ne daaj seJa pisem kako jest x bon nece i bio sam boli mene kurac sto ti ne vjerujes
on nije glup, on je najglupljiSvugdje u svijete se placa na ruke xbon je prevara i nemoj ti kome da solid pamet...
Bio sam ja i po Njemackoj i u Svici...
Odjebi ti
Napravite profil stavite par golisavih slika i mislite sad ce parr da sipaju
I skoli se odavde da ti nebi jos neko od nas jebo mater![]()
Alma Negra ili neko koristi njenu sliku.
Alma ima 3 put veća vimenaAlma Negra ili neko koristi njenu sliku.
Gdje se oglasava ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |