Hahah a u tom grmu lezi zecJesi ti glup??? U 7 dana stalno pravi prolongacije i laze... Na kraju jedva dogovor. Fakat te ne kontam... Vise je fer i korektna ona narkomanka ella

Ovako "sa svojom komunikacijom"ispadas samo glup.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah a u tom grmu lezi zecJesi ti glup??? U 7 dana stalno pravi prolongacije i laze... Na kraju jedva dogovor. Fakat te ne kontam... Vise je fer i korektna ona narkomanka ella
Jbg kad se digne ćundara nisi svojstass se ti toliko nalozio, aman ako prvi ili drugi put ne dogovoris zasst nisi odustao?! nego i dalje pokusavas i pokusavass.. mozda se anamo njoj nisi svidio jos u komunikaciji![]()
A brate boli koliko si glup. Ja stvarno ne razumijem da me ne shvataš. Ispade ja sad makro hahahahahaha. Idiote, problem je u komunikaciji. Ako dogovorimo dan unaprijed da cu doci u 4, i ja sutra javim dva sata ranije da cu doci, ona pomjeri za uvecer. Ja se javim uvecer ona pomjeri za sutra. I tako 7 dana, odem napokon i sjebem se u život i jebem sebi sve što sam uopšte pokušavao. Znači to što ti voliš nju, ja to poštujem... Voliš da to gura stvarčice u guzu kako ona kaze... Ja sam otisao samo zbog masaze a bolje da nisam ..Hahah a u tom grmu lezi zec.Fakat se na ovom forumu svasta petlja.I konkurencije petljaju prste i makroi u pp uzdizu svoje radnice.Jbt dobijes mogucnost da sakriven iza tastature oblatis neku i ti ni to ne znas.Ako vec blatis,opleti zemljace da valja,da ti neko i povjeruje.
Ovako "sa svojom komunikacijom"ispadas samo glup.![]()
A brate boli koliko si glup. Ja stvarno ne razumijem da me ne svataš. Ispade ja sad makro hahahahahaha. Idiote, problem je u komunikaciji. Ako dogovorimo dan unaprijed da cu doci u 4, i ja sutra javim dva sata ranije da cu doci, ona pomjeri za uvecer. Ja se javim uvecer ona pomjeri za sutra. I tako 7 dana, odem napokon i sjebem se u život i jebem sebi sve što sam uopšte pokušavao. Znači to što ti voliš nju, ja to poštujem... Voliš da to gura stvarčice u guzu kako ona kaze... Ja sam otisao samo zbog masaze a bolje da nisam ..Hahah a u tom grmu lezi zec.Fakat se na ovom forumu svasta petlja.I konkurencije petljaju prste i makroi u pp uzdizu svoje radnice.Jbt dobijes mogucnost da sakriven iza tastature oblatis neku i ti ni to ne znas.Ako vec blatis,opleti zemljace da valja,da ti neko i povjeruje.
Ovako "sa svojom komunikacijom"ispadas samo glup.![]()
Mozda. Mozda sam bio dosadan... Ne znam... Ja sam otisao na preporuku al bolje da nisamstass se ti toliko nalozio, aman ako prvi ili drugi put ne dogovoris zasst nisi odustao?! nego i dalje pokusavas i pokusavass.. mozda se anamo njoj nisi svidio jos u komunikaciji![]()
Nema ni baba kamoli studenticaIma li kakva studentica Sarajevo veceras ?
Meni je isto tako uradila i onda nakon nekoliko sati odgovara " sry ja spavala, kad ces doci"Aline sa EGE..izradi i ne ispoštuje dogovor..dodješ cekas sat vremena ne javlja se
Meni je isto tako uradila i onda nakon nekoliko sati odgovara " sry ja spavala, kad ces doci"Aline sa EGE..izradi i ne ispoštuje dogovor..dodješ cekas sat vremena ne javlja se
Jesi li otisao opet?Meni je isto tako uradila i onda nakon nekoliko sati odgovara " sry ja spavala, kad ces doci"
NisamJesi li otisao opet?
Bruna ,jedna od boljih brazilki ,jedino tesko je komunicirati sa njom slabo zna engleskiJel bio kod kod ove nove 2 u BL?
Bruna i Tricia?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |