Richard Sharpe
Well-known member
E nek si mi ti nešto pametno rekao! Kod tebe rđa papirna moneta u džepu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj se cjenkat, neke i spusteAla su ove latino fukse digle cijene...pa nijedna ispod 150 eura pola sata Sve ja razumijem da svaka roba ima svoju cijenu, ali ovo je već bezobrazluk! I još na to sve dodaj veliku mogućnost loše usluge i razočarenja u svakom smislu
U pravu si, a i meni je glupo cjenkati se i onda doci kao neki papak.. Ne znam, mene je sramota to raditi.U tom slučaju te zakine na usluzi, tako da ti dođe na isto. Ako ne platiš na mostu, platićeš na ćupriji.
Jel neko bio kod brune?U pravu si, a i meni je glupo cjenkati se i onda doci kao neki papak.. Ne znam, mene je sramota to raditi.
Imas evo Bruna i Safira po 100e pola sata.
Sonja LukavicaInteresuje me da li neko ima nesto za masazu u Sa, ne mora biti nista konkretno, ali eto da je u eroticnom tonu, i da nije Marina?
Upravo. Mada evo na Safiru se žale da se "čuje" dolje prilikom seksa, i to mislim da nije prvi put. Jbg ne bih da pokupim nešto što ne spada u prijatno iznenađenje i razlog za čašćenje, ako me razumijete.U pravu si, a i meni je glupo cjenkati se i onda doci kao neki papak.. Ne znam, mene je sramota to raditi.
Pomažu 5-10cm narasteDa li pomazu tablete neke za povecanje penisa stvarno?
Koje imaju dobre?Pomažu 5-10cm naraste
Naravno da pomažu. Jednako kao i tablete za moanju potrošnju goriva i losion za liječenje ćelavosti kod muškaraca. Šećerna vodica...Da li pomazu tablete neke za povecanje penisa stvarno?
Hahaha ja se upravo dogovaram sa njom. Sad me dovede u nedoumicuUpravo. Mada evo na Safiru se žale da se "čuje" dolje prilikom seksa, i to mislim da nije prvi put. Jbg ne bih da pokupim nešto što ne spada u prijatno iznenađenje i razlog za čašćenje, ako me razumijete.
Znaci kita haha nema nistaNaravno da pomažu. Jednako kao i tablete za moanju potrošnju goriva i losion za liječenje ćelavosti kod muškaraca. Šećerna vodica...
Tako je, budi pica mala pa daj kolko god tražiU pravu si, a i meni je glupo cjenkati se i onda doci kao neki papak.. Ne znam, mene je sramota to raditi.
Vidjet cu, mozda je i promijenim, nije da me nesto previse loziSretno u tom slučaju I obavezno dezinfikuj vršnjaka poslije karačine!
Nije istina. Ženska goriiiii. Prepička. Pička nad pičkom. Bio ja eto da nije kurva polizo bi joj. Malo je falilo. Znači pizda goriiUpravo. Mada evo na Safiru se žale da se "čuje" dolje prilikom seksa, i to mislim da nije prvi put. Jbg ne bih da pokupim nešto što ne spada u prijatno iznenađenje i razlog za čašćenje, ako me razumijete.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|