Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona debelih usana?Ima li itko iskustva sa Nanom iz Mostara?? ( Nana Kostar ili tako nesto
Jedino ako imaš ženu ili punoljetnu kćer da je izjebem pred tobom?Hajde bola molim te da se nadjemo sada, budi musko jednom u zivotu jebo ga ti, sramota je da vazda budes pickica sa tastature
Tebi ne treba broj puno nas jebeš tiOna debelih usana?
Ona debelih usan
Pusti vrijedjanje, covjek te zove posteno a ti se pokupio u misiju rupu i vrijedjas, care moj da izvines na komentaru ali si prava pickicaJedino ako imaš ženu ili punoljetnu kćer da je izjebem pred tobom?
Ma ta ce on jebati, nema kad od drkanja to mu je sve sto radi u zivotu cijeli dan ovde tipka i drkaPusti vrijedjanje, covjek te zove posteno a ti se pokupio u misiju rupu i vrijedjas, care moj da izvines na komentaru ali si prava pickica
Nez nisam bio al na slici ima moćne labrnjeBez vrijeđanja molim...ako netko ima iskustva nek kaze isplati li se,a ako ne onda pozdrav
Meni sve ovo vise lici da je skuter = Ehlimana.pa sto tebe briga kako one rade i zasto?
ocigledno si ti taj kamijondzija sa kockastom glavom koji guzi ehlimanu
svaka normalna kurva je tebi nedosanjani san i tako ce izgleda i ostati
a sad trazi broj ciganki i onih koje daju za 20 maraka
drzat cu se ja one: pametniji popusta.. dokonu budalu nemos nadpricatmojne se izvlaciti sada
da ti narkomanka ponudi picku ti bi isao na kraj grada za njom
pusti suplju
nije ni cudo sto su normalni ljudi kojih je vidim bilo fino napustili i rekli sta cu ja medju ovim kretenima i djecurlijom
sumnjam da je i ko od vas koji se kao zezate bio i sa jednom kurvom jer ste kokuzi
Vanja, Azrica... Ima na svakoj platformi po 3-4 naloga, a slike nisu njene, ili je neki žešći fotošop, otprilike kao Dara BubamaraTanja Sanja isti broj ???? Koliko a duplih oglasa. Ona Elma ih ima bar 5. Pa Emina 3...
drzi se ti trazenja brojeva i drkanjadrzat cu se ja one: pametniji popusta.. dokonu budalu nemos nadpricat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|