Posalji meni da te vidimhoces slike da posaljem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji meni da te vidimhoces slike da posaljem?
Ako je veliki nemoj udara mi to na egohoces slike da posaljem?
Bog te pito ko je toAko je veliki nemoj udara mi to na ego
Pusti ti care doktore i njihove plate, teži ti je ovo posao nego posao doktora, puno-puno težiSve si ti upravu ko ima neka radi sa svojim novcem sta hoce, prvo no doktor nema satnicu 100 km kako ti rece a ne neki keramicar. Ja sam ozenjen pa mogu sebi pruziti ovo cisto radi promjene jednom u 3 mjeseca ali sa mladom djevojkom. Nemam vremena za svalerisanje a i ljubavnica bi me isto kostala plus ljubavnica zeli paznju emocije .....jedino ne razumijem da danas momak od 20-25 god slobodan bez obaveza placa po 200€ za sex nisam neki laf ni svalercina ali picka se moze naci pogotovo danas one vole kitu vise nego mi picku, ove djevojke sto uzimaju novac ok sve su to uglavnom normalne djevojke nista losije od onih sto rade u trgovini za 7-8 stoja samo sto ove malo stisnu zube uzmu to za par sati.
U lako je tebi reći stisnuti zube i uzmu pare, stisni ti zube, ja ne bi nema paraPusti ti care doktore i njihove plate, teži ti je ovo posao nego posao doktora, puno-puno teži
Ne prdi, rašire noge 20 min i uzme 300 marakaPusti ti care doktore i njihove plate, teži ti je ovo posao nego posao doktora, puno-puno teži
Stisnuo bi i ti pa imaš pickuU lako je tebi reći stisnuti zube i uzmu pare, stisni ti zube, ja ne bi nema para
Bil ga ti pušio 20 min za 300 KM. Eto budi žigolo pa jebavaj babe ako je lakoNe prdi, rašire noge 20 min i uzme 300 maraka
Ja da imam pičku sa crnkom bi u tandemu radiopa ako volis da pusis valjda bi pusio
ne mozemo to tako gledati jbg jer nismo zenske
Volim da jebem pa ne bi jebavo matorke, smrdave, krezave, a njima i takvi dolazepa ako volis da pusis valjda bi pusio
ne mozemo to tako gledati jbg jer nismo zenske
ova cura je iz Beljine ,imala je smjestaj iza stanice ...... Nikolina ,Trebinjka i nova joj frendica petak subota u Sarajevu...063740646...ja dogovori petak.... zovite dogovarajte
pa filtriras valjdaVolim da jebem pa ne bi jebavo matorke, smrdave, krezave, a njima i takvi dolaze
Te tetovaze sa slike sam negdje vidjeo, i ja mislim da je BNova cura je iz Beljine ,imala je smjestaj iza stanice ...... Nikolina ,
Mozda i bi da si zensko jbgaU lako je tebi reći stisnuti zube i uzmu pare, stisni ti zube, ja ne bi nema para
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|