BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bola ko nije zaradio te pare, te pare će i baciti na kurvu, kod nas su to tenderaši, političari i ratni bogataši, kako god, ja da kurvi dam preko 150 maraka osjećao bi se ko budala nakon tog

Neznam dali je na oglasima ja imam privatan broj i samo ko ima sta provjereno za Zenicu Visoko Kakanj mozemo razmijenit ostali nek mi ne pisu u pp.Shvatite kako god hocete al je tako izvaran sam vise puta od novih clanova poput Amko,.Maraš11 i jos par njih kojih vise i nema ovde
Maras je prevarant i bolesnik kojeg treba razotkriti i javno prozvati.

Sad sam se dopisivao sa jednom curom. Nije htijela da odhovori i na kraju mi trazila 100€ zbog vremena sto je izgubila. I kaze idem na javnu obijavu. Ovo je broj +387644052297

Zna se ko je gluuup. GENIJALCE.
Moram priznati da jos nisam vidio ovo sto nudi Crnka. Nisam bio kad je s njom prijateljjica, pa ne mogu davati ocjene. Crnka vrijedi ako prohtjevi nisu neki posebni. Njen izbor, postujem.

Koliko sam shvatio, ona te doceka, popusi ti i onda ides i jebes prijateljicu. Zar nije bolje da obe odmah s vrata ustima docekaju gosta i puse? Zanimljivo, moram priznati :)

Pogledajte prilog 6980
Ko zeli da kupi broj od ove nek se javi privatno, naravno naplacujem njen broj
Kupi ga sebi pa neka ga imas

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh