Tebe treba ugasiti ovde idioteNe gnjavite za Bobu, stavio sam vam njenu sliku i br
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe treba ugasiti ovde idioteNe gnjavite za Bobu, stavio sam vam njenu sliku i br
100% u pravu čoek.A ovo odavno nije forum za brojeve i iskustva od 1250 stranica moze se svest forum na 15 gdje su brojevi i iskustva sa djevojkama
Nov sam u ovome, ako neko moze da mi obijasni zasto bih one busile kondom? HvalaJa se cuvam sve sa kondomom al neli dan bio kod jedne cim sam stavio puce kondom stavim drugi i drugi puce a i prije tog bio kod nje isto puko kondom noktima ga nacme ili zubom nemam pojma u pitanju analni seks vise neb iso da mi plati
Jebo ti idiot mamu i žvaljeTebe treba ugasiti ovde idiote
De prestanite o toj temi , idite u savjetovalište u dom zdravlja za te teme .
Glupa pitanja a još gluplji komentarti.
Ovaj forum nije za to .
Ko se boji neka ide saditi kupus a ne u jebači
Ljudi ako je suho dole hoce puknit kondom, zato koristite i lubrikant u takvim situacijamaNov sam u ovome, ako neko moze da mi obijasni zasto bih one busile kondom? Hvala
Uša Atu jedanJebo ti idiot mamu i žvalje
Ta ces ti jebati dorate picke nisi vidio u zivotu, lezi i drkaj kako si navikoJebo ti idiot mamu i žvalje
Pa necu u 10 ujutro zvati kurvu da jebem, logicno da se funjare jebu nocu. A cuj ove jos se pocele da zale i na vrijeme poziva. Pa funjaro zaposli se u Bingu slazi artikle od 8 do 16h i nema problema…Ma vjerujem joj,sigurno ima kretena koji popiju par piva pa im se digne kitica pa bi da jebu u 3h ujutru
Svaka čast, lijepo receno!Pa necu u 10 ujutro zvati kurvu da jebem, logicno da se funjare jebu nocu. A cuj ove jos se pocele da zale i na vrijeme poziva. Pa funjaro zaposli se u Bingu slazi artikle od 8 do 16h i nema problema…
Ove nase retardirane furanje vise i ne kontaktiram, samo strankinje. I bolje izgledaju i bolji smjestaj i profesionalnije uvijek
da ga ne izvracaju kasnije.. samo ga iscijede i dajuga sledecem klijentu..Nov sam u ovome, ako neko moze da mi obijasni zasto bih one busile kondom? Hvala
Ti si dobar neki i nemoguIma li neko bilo kakvu sliku ili slike od Snjeze iz BL? Moze u p.p. Kontam dogovoriti sa njom, pa reko da ne idem na slijepo
Može li broj maaasazaLukavica Majamasaza moze se sve dobiti 200 jel neko bio kakva je 32 god
Ma to je sujeta, kad imam ja bubu nek ima svakNov sam u ovome, ako neko moze da mi obijasni zasto bih one busile kondom? Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|