Mostarac_Infinity
Well-known member
Tko je bio ovca nek ga je prevarilaSvi koji su bili u kontaktu sa amra rozic i koji su bili prevareni neka mi se obrate ovdje u inbox..imam dobre informacije..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tko je bio ovca nek ga je prevarilaSvi koji su bili u kontaktu sa amra rozic i koji su bili prevareni neka mi se obrate ovdje u inbox..imam dobre informacije..
Pa reci ko te preveslo ja sam napiso ko je u pitanju nek se zna.Nek mi niko ne trazi niti cu dati jer zadnja dva pacenika su mi uvalili nepostojece br a ja njima na koje sam licno isao,a niti ova pristaje da ima starije musterije i ima uzak krug muster.
Moze?Nek mi niko ne trazi niti cu dati jer zadnja dva pacenika su mi uvalili nepostojece br a ja njima na koje sam licno isao,a niti ova pristaje da ima starije musterije i ima uzak krug muster.
Može brojBio sa trebinjkom fina i prijatna ,odlican bj i fino tijelo.,ali cekam jaranicu volim plavke jos i ona voli anal![]()
Sarajevo
I meni je isključivo tražila x bon, tako da nisam pokušavao.neko bio kod ove trazi x bon?
Jebace ce te crnka za ovo+387 66 278 871 Amila, Stup, Sarajevo
150 KM
Ovo je crnka+387 66 278 871 Amila, Stup, Sarajevo
150 KM
Erotske masaže ili?Zna li iko sta bi sa Milicom Prodanovic? Radi li ona jos masaze?
pa nije ilidza menhetn bgteOdakle je suncica koji dio ilidze
pa daaj joj.. zast pitas jel ko bio ako trazi xbonneko bio kod ove trazi x bon?
Da da znam da je ona radila, ali niti mogu naci broja nit ista.Erotske masaže ili?
Pitam zato sto su takve do sad sa x bon ovima zajebala ljude eto zato pitampa daaj joj.. zast pitas jel ko bio ako trazi xbon
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|