Supljak trazi bonovrNije iz rodoca neg iz Sarajeva Aa preko tjedna Mostar city preko vikenda Sarajevo ilidza wp063186379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Supljak trazi bonovrNije iz rodoca neg iz Sarajeva Aa preko tjedna Mostar city preko vikenda Sarajevo ilidza wp063186379
X bonSara Sarajevo, Independent | City of Love
Za sve informacije možete da mi se javite na Whatsapp📲066 932 911cityoflove.com
Pozdrav
Da li je neko iz BL bio kod ove?
Pozdrav greska je to u vezi te zenske koliko sam informisan tako da negubi vrijeme l.pDa li neko poznaje profesoricu iz B. Novog. Ima stan i u BL na starcevici.
Cuo sam da je u ovom poslu pa ako ko ima kontakt neka se javi u pp. Pocasticu za kontakt broj.
Zenska je mladja 30-tak god.
Hvala.
To je totalna dezinformacija. Čak je neko djelio broj od te žene, javio sam se. Žena mi je kulturno napisala da od svega toga nema ništa. Vjerovatno se neka budala pokušava osvetiti.Da li neko poznaje profesoricu iz B. Novog. Ima stan i u BL na starcevici.
Cuo sam da je u ovom poslu pa ako ko ima kontakt neka se javi u pp. Pocasticu za kontakt broj.
Zenska je mladja 30-tak god.
Hvala.
Ja nisamJeli bio neko ?
Tanja Sarajevo, Independent | City of Love
Atraktivna crnka poziva gospodu na druzenje WhatsApp 061929281cityoflove.com
Ja nisamPogledajte prilog 6699Jel iko nju probao?
Predpostavio sam da je tako.Pozdrav greska je to u vezi te zenske koliko sam informisan tako da negubi vrijeme l.p
Moze kontakt?Evo jedna kratka recenzija: Trebinjka famozna sa prijateljicom u Lukavici. Nazovem kaze 150 km sat, spustim je na 100, kaze prijateljica otisla u vitez kod nekog jebaca ona ostala sama. Haj nema veze. Primila me u stan popili pice pa akcija. Akcija nije neka. Lose se jebe, pusenje lose. Sise nema, guzovi nisu losi, ali se ne zna postavit zguza, otima se Higijena je jedino dobra. Sve u svemu 5/10.
U kojem je gradu? Opaka picaPogledajte prilog 6699Jel iko nju probao?
SarajevoU kojem je gradu? Opaka pica
Imas samo onu starku ,možeš je naci oko 11h kod nestro pumpe.Jebo majku jel Moguce da niko nema nista za Prijedor
Kako izgleda ? Jeli bar mlada ?Evo jedna kratka recenzija: Trebinjka famozna sa prijateljicom u Lukavici. Nazovem kaze 150 km sat, spustim je na 100, kaze prijateljica otisla u vitez kod nekog jebaca ona ostala sama. Haj nema veze. Primila me u stan popili pice pa akcija. Akcija nije neka. Lose se jebe, pusenje lose. Sise nema, guzovi nisu losi, ali se ne zna postavit zguza, otima se Higijena je jedino dobra. Sve u svemu 5/10.
A ništa? A bu pala drkicaZaglavio sam poslovno u Mostaru. Jel ima šta vrijedno spomena? Al nemojte odrone
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|