Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mozes li postaviti broj te romkinje ovdje?Ako još uvijek tražite mladu i atraktivnu djevojku romkinju javite mi se u PP.
Lp,
Ima li broj Vanese drug?Ima vam Vanesa Kostres u Travniku
Moze li broj?Radi brate, dala mi je i drugi broj.
Broj?Bio kod ove ana costa pušenje 10 sex 10 tijelo vrhunsko samo je mala preporuka otiđite malo ranije navecer se napije.
Posteno,treba neko prvi prestati,jer pola komentara prepucavanja.Raja je tu da pomognemo jedni drugima i to je svrha.Odabracu druze da stanem sa ovim, jer nema smisla. Ziv ti meni bio.
Jest dobra je,nema sta.Moze li kakav broj?Ovo je pičoka
Vraćaće se pa opet ići tamo, jer radi na crno. Marina tek na jesen dolazi u BL, do tada sami morate dogovarati ako negdje želite da idete na masažu u BL...Cura iz Čelinca sto je radila masaze vec dugo je u inostranstvu, pitanje je hoce li se uopste vracati. Zna li neko jos neku da radi masaze u BL i okolini?
pa lici, plava je mrsava i niza, i onako prijatna je sta znam, jest da nikada ne zatvara ustaLiči li ova Lenka na curu sa slike
Obrisao sam, pisi joj na onaj prvi sto su postavili. Ona ce te preusmjeriti na drugi broj tako radi jbgMoze li broj?
Hvala drug,nije problem.Vidim i ja da je komplikovana ova umjetnost.Koji god broj kontaktiram,od ovdje postavljenih,niko ne odgovara,wtf.Obrisao sam, pisi joj na onaj prvi sto su postavili. Ona ce te preusmjeriti na drugi broj tako radi jbg
Pogledacu pa cu ti javiti u toku dana.Hvala drug,nije problem.Vidim i ja da je komplikovana ova umjetnost.Koji god broj kontaktiram,od ovdje postavljenih,niko ne odgovara,wtf.
Nece niko da radi,a posla na sve strane.
Izvini,ako te zamaram,ali mozes li mi poslati broj da pokusam,jer ne mogu da nadjem ko je ko?
Na odmoru sam,a i poslovno,pa bih volio ds dobijem info za nesto konkretno u Sarajevu,moze Jelah,Tesanj,Srednja Bosna,BL...Hvala ti na vremenu u svakom slucaju.
Mozes mi poslati sto znas u pp,a i ova ostala raja.A ja ako saznam nesto konkretno razmijenicu,sto da ne?
Nevalja ja bio kod njeMoze li broj od gospodje
061 819 844Hvala drug,nije problem.Vidim i ja da je komplikovana ova umjetnost.Koji god broj kontaktiram,od ovdje postavljenih,niko ne odgovara,wtf.
Nece niko da radi,a posla na sve strane.
Izvini,ako te zamaram,ali mozes li mi poslati broj da pokusam,jer ne mogu da nadjem ko je ko?
Na odmoru sam,a i poslovno,pa bih volio ds dobijem info za nesto konkretno u Sarajevu,moze Jelah,Tesanj,Srednja Bosna,BL...Hvala ti na vremenu u svakom slucaju.
Mozes mi poslati sto znas u pp,a i ova ostala raja.A ja ako saznam nesto konkretno razmijenicu,sto da ne?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|