Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svega mi odes jebeš jos jednom.De ovo je neka majmunčina par ekselans
gdje se oglašava onaOdlicno izgleda ali akcija slaba, samo se naguzi I to je to
hahahahaha de i od mene vrati... matere joj pičku jebem, molim Boga da je ne sretnem više u životu.. jer znam gdje će ona završit nakon toga, a znam i gdje bih ja...Ima li neko novi broj od Ehlimane? Trebam joj nešto vratiti.
Ko je ova, neka prevarantica ili ?hahahahaha de i od mene vrati... matere joj pičku jebem, molim Boga da je ne sretnem više u životu.. jer znam gdje će ona završit nakon toga, a znam i gdje bih ja...
A sta je bilo konkretno ?hahahahaha de i od mene vrati... matere joj pičku jebem, molim Boga da je ne sretnem više u životu.. jer znam gdje će ona završit nakon toga, a znam i gdje bih ja...
evo odgovorMeni je maznula prije godinu dana torbicu s kešom, halalio i nisam nista vise poduzimao po tom pitanju... jer da jesam, poznavajuci sebe i crnu minutu kad nastupi, sad bih sigurno bio u Zenici iza rešetaka osuđen na 20 godina za ubistvo...
Pa ima li igdje kakav profil ili slike njene, da znamo da izbjegavamo, iskreno nemam pojma ko je ona, ali dobro bi bilo znati, u slucaju da se naleti na nju.evo odgovor
pisalo se o njoj već par puta na forumu, pretraži ovu zadnju akciju tužilaštva KS vezano za prostituciju.. i ona je u tomePa ima li igdje kakav profil ili slike njene, da znamo da izbjegavamo, iskreno nemam pojma ko je ona, ali dobro bi bilo znati, u slucaju da se naleti na nju.
Sve jasno , lopina.Ali kako te uspije zavrnuti samo mi to nije jasno.evo odgovor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|