Od vrata na dole liči, faca- vidio sam i ljepšeJel bar lici na slike sa oglasa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od vrata na dole liči, faca- vidio sam i ljepšeJel bar lici na slike sa oglasa?
molim vas da dodete pisali smo na watsupSarajevo danas od 16h
Drugarica i ja radimo
066 278 871
#crnka
Ma nece doći, fino se pokupite i u Sarajevomolim vas da dodete pisali smo na watsup
i ona je crna lijepa onako dosta privlačna sexi sise taman da ti i ruku stane guza fina tijelo vitko dobro se jebeKakva je crnkina kolegica ?
Ima li recenzija koliko ima god jeli i ona crnka . Kako se jebe a li male ili velike sise....
Lijepa joj je i drugarice onako meni bas seksi fino vitko tijelo ima dobro se jebeLjudi jel iko bio sa crnkom i drugaricom u trojci?!? Ako jeste neka kaze isplati li se
Sutra od 13h isto danas ste nasleSarajevo danas od 16h
Drugarica i ja radimo
066 278 871
#crnka
sta ce ti kontakti medju milijun kontakata koje si naveoNisam do sada pisao na ovu temu, ali citam objave. Niko nije nicije vlasnistvo niti je ovo zakonom regulisana "profesija" pa da postoje univerzalna pravila. Ako crnka ima svoje zahtjeve i cijene kojima odbija musterije, onda njoj na stetu. A s druge strane, ne bi ih se pridrzavala da ne zaradjuje koliko njoj treba.
U svakom slucaju, ko se moze uklopiti nek ide. Ko ne moze, milion drugih brojeva i ponuda. Kad smo kod toga, ljudi pisite iskustva i kontakte, svi ce biti zadovoljni.
gdje da dodju?!molim vas da dodete pisali smo na watsup
Pa na jebacinugdje da dodju?!
Prevara xbonAmra rozic sto je po hotelima jel ko bio. Sarajevo.
Ponijeti suzavac pa je naprskat za kaznu
Ma.kurcem je po čelendri ispleskatKutlacu, kutlacu
Sutra i naredne dane radite? Javi se na običan poziv nekad WhatsApp ne koristimo svi hahSarajevo danas od 16h
Drugarica i ja radimo
066 278 871
#crnka
Jer kad je jebo lik zena mu saznala i testirala ga na spolne bolesti, pola mostara islo u hrv na testiranje da se ne prica po graduKako ti znas kolko ona bolesti ima?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|