Limamali12
Member
Posalji mi broj pa da provjerimDali zna neko nesto o oglasu na suoer oglasniku relacija zenica neum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji mi broj pa da provjerimDali zna neko nesto o oglasu na suoer oglasniku relacija zenica neum
Ponijeti suzavac pa je naprskat za kaznuEvo, to je najbolji primjer kretenizma lokalnih devojaka! Pa mamicu joj, zar treba tolerisati ovo!? Ovakvo nedolično ponašanje je nešto što ne smije da se dopušta! Stvarno kretenuše zadnje koje očekuju neki iznos da sebi odrede! Još se one svadjaju, pa da! Ima ona svoja pravila, a to su ona pravila koja vladaju kod nje. Te nemaju ni pojam o onome čime pokupavaju da se bave! Sve to treba obrazovati, mater im bezobrazznu!
Kutlacu, kutlacuPonijeti suzavac pa je naprskat za kaznu
MrssssSarajevo danas od 16h
Drugarica i ja radimo
066 278 871
#crnka
IA jes ovoj Ilmi dobro, jebo majku najbolje biti zgodno žensko na ovom svijetu
zgodno zensko sa 7 spolnih bolesti i bez marke u dzepuA jes ovoj Ilmi dobro, jebo majku najbolje biti zgodno žensko na ovom svijetu
Imaš na super oglasi prvi oglas za mostarPosalji mi broj pa da provjerim
Kako ti znas kolko ona bolesti ima?I
zgodno zensko sa 7 spolnih bolesti i bez marke u dzepu
Prozovi svaku, ovaj forum za to...Ljudi ima li u BL poštene kurva ovo sve neke bonasice?
Ona Mia,pa neka Nataša traze x bonProzovi svaku, ovaj forum za to...
Jel bar lici na slike sa oglasa?Ona lenka 70E pola sata ne gleda na sat al ne gleda ni na šta samo priča ne gasi se,samo ko je baš zagorio a da nema šta drugo.i za džabe da daje pitanje bil opet išao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|