Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj debele misli neko budala.Nemoj je vrijeđat nije ona obična ona je verifikovana na Eg. Jeli znaš ti sta je sve potrebno za verifikaciju i koji je put prešla da bi danas imala titulu verifikovane. Malo vise obzira moliću.
u kom smislu?Barbi što se oglašava ovde na Oglasniku a trenutno radi u Modrici teški ološ!
Verifikovana na stranici za eskort, a nema muda postaviti sliku svoje face tamo. A onda ovdje dođe i prosipa "hrabrost", kao ono, ona jebena nešto ko fol.Nemoj je vrijeđat nije ona obična ona je verifikovana na Eg. Jeli znaš ti sta je sve potrebno za verifikaciju i koji je put prešla da bi danas imala titulu verifikovane. Malo vise obzira moliću.
Baš kao Ena iz Mostara na fb, vidiš je uživo ono glupačica naj običnijaVerifikovana na stranici za eskort, a nema muda postaviti sliku svoje face tamo. A onda ovdje dođe i prosipa "hrabrost", kao ono, ona jebena nešto ko fol.
Pratim ako ima sta novo za TuzluImal ko broj kakve zeske iz tuzle
Nemora bit novo moze I staroPratim ako ima sta novo za Tuzlu
Ne mora tebi,meni bi trebale nove neke jer su sare mi dosadileNemora bit novo moze I staro
Ko je toJe li iko bio sa Belmom sa EGE?
Kratka recnezija ako je neko bio
Teška za dogovor, dogovorio u 10 i došao, kaze sačekaj malo, sačekao sat vremena, posle toga izaslai iz stana i osetala bez obrazlozenja, pri tom isključi tel. Odradila jednog lika pre mene i zatvorila radnju. Inače je domaćica i dolazi iz drugog mjesta, i ne izgleda kao na slikama ima stomak ko trudnica, tako i da me nije izradila pitanje da li bih je kresnuo.u kom smislu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|