Cuj kobilaE majko moja,onaj juče piše kenjara, iz kakve ste vi stale izašliAli ako bude,ima da je oderem,dobra je kobila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj kobilaE majko moja,onaj juče piše kenjara, iz kakve ste vi stale izašliAli ako bude,ima da je oderem,dobra je kobila
Nego sta je ako nije kobila,za mene su to klasicne jebaljke za razvaljivanje,a tebi ako su cvjecke onda ih ozeniCuj kobilaE majko moja,onaj juče piše kenjara, iz kakve ste vi stale izašli
Hahaha pa ako su jebaljke i jebu se za pare moraš li ti biti idiot. Ne zovu ni one tebe konjem. Hahah ono odeš u hotel i kažeš, naguzi se kobilo da ti razvalim kenjaru. Nije ni čudo što vam trebaju pištolji plašljivci kad idete na karanje.Nego sta je ako nije kobila,za mene su to klasicne jebaljke za razvaljivanje,a tebi ako su cvjecke onda ih ozeni
Vidi ovog romanticara,jel bi trebo mozda prsten ponijet da je zaprosim,druze ja to placam i imam pravo da je razvalim pa taman da 5 dana nece maknut iz kreveta,nisam je ja natjerao time da se baviHahaha pa ako su jebaljke i jebu se za pare moraš li ti biti idiot. Ne zovu ni one tebe konjem. Hahah ono odeš u hotel i kažeš, naguzi se kobilo da ti razvalim kenjaru. Nije ni čudo što vam trebaju pištolji plašljivci kad idete na karanje.
Slowly ba, djes se zafuroo, zena na pješačkom!Vidi ovog romanticara,jel bi trebo mozda prsten ponijet da je zaprosim,druze ja to placam i imam pravo da je razvalim pa taman da 5 dana nece maknut iz kreveta,nisam je ja natjerao time da se bavi
ne nosi on ni pistolj niti jebe.. stanndardni retard bolan bolan.. nest nisam cuo da je neka ostala razvaljena i nepokretna od njegova kurcaHahaha pa ako su jebaljke i jebu se za pare moraš li ti biti idiot. Ne zovu ni one tebe konjem. Hahah ono odeš u hotel i kažeš, naguzi se kobilo da ti razvalim kenjaru. Nije ni čudo što vam trebaju pištolji plašljivci kad idete na karanje.
za 4 minuta zadovoljstva? Imama para ali previse je to .Sta mislite ljudi jel puno da 300 eura za Vesticu Andjelu bez kondoma uz svrsavanje unutra,noćes u Sa zakazao
Makni se iz Foce odakle si pa ces cuti kakvi se termini upotrebljavaju u civiliziranim sredinama.Cuj kobilaE majko moja,onaj juče piše kenjara, iz kakve ste vi stale izašli
Hahahaha kakve FoceMakni se iz Foce odakle si pa ces cuti kakvi se termini upotrebljavaju u civiliziranim sredinama.
Ma pusti ti njih, već ti svaku odalami pištoljem po vugli ako ne svršiš kako treba, ja tako nosim susak/kutlaču pa sa njom ihVidi ovog romanticara,jel bi trebo mozda prsten ponijet da je zaprosim,druze ja to placam i imam pravo da je razvalim pa taman da 5 dana nece maknut iz kreveta,nisam je ja natjerao time da se bavi
A ti si onaj sto žensku guzu zoveš "kenjarom*hahahMakni se iz Foce odakle si pa ces cuti kakvi se termini upotrebljavaju u civiliziranim sredinama.
Prdara ahahzhahahasta je nego kenjara ,prdara ,guzicetina Focak?
Jesi jebacVidi ovog romanticara,jel bi trebo mozda prsten ponijet da je zaprosim,druze ja to placam i imam pravo da je razvalim pa taman da 5 dana nece maknut iz kreveta,nisam je ja natjerao time da se bavi
Moze li kontakt?Jel ko bio 23god plava visoka švrakino i ilidza crna pozamašnih oblina sa oglasa obadvije
KontaktMarija poljak vam je u sarajevu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|