BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipi. Ima li iko da se sjeća dobre pi..e radila na Koševskom? Imala broj na Viberu a mislim da se zvala Guzata Fata ili Guzata nešto. I fakat je imala guzicu ogromnu. Ja bio kod nje jedanput i izgubio broj 🙁. Ako neko ima njen broj da podjelu bio bih zahvalan, nešto mi prahnula 😉

Pozdrav,planiram Ici kod marine na masazu,pa Ako moze par detalja,sta radi,sta dopusta,isplati li se? Jer od ova ponuda u SA za zguziti mi nikako ne djeluje dobra.
Masaze nisu skupe,mislim nisu kao sex.Imas nekoliko vrsta,ali to nju nazoves pa ti objasni.Sve sto mogu da ti kazem u vezi Marine da to sto radi radi ozbiljno i profi.Ostalo zavisi i od tvojih ocekivanja.Nema sexa,nikakvog(kao ni oralnog).
Prijatna je,ljubazna,sve ce odraditi onako kako ti objasni preko tel.Slike imas na Col-u.
Meni je u zadnje vrijeme malo teze dobiti termin kod nje,prezauzeta,znam da poruke ne pise ,moras nazvati.Sta ce da ti dozvoli ili nece,moras s njom..

Pozdrav ekipi. Ima li iko da se sjeća dobre pi..e radila na Koševskom? Imala broj na Viberu a mislim da se zvala Guzata Fata ili Guzata nešto. I fakat je imala guzicu ogromnu. Ja bio kod nje jedanput i izgubio broj 🙁. Ako neko ima njen broj da podjelu bio bih zahvalan, nešto mi prahnula 😉
To ona neobrijana... Ekatarina Guzata 😂😂😂
Losa do bola, bar meni. Katastrofalno iskustvo. Nemam broj, oglasavala se na superoglasima.

Ovde čuvate brojeve telefona od cura koje vrše uslugu kao da vam je sestra pa birate sebi zeta, brate dragi podelite brojeve a ne moli se ovde za broj a svi tvrdite pazare mili moji nećete je voditi kući pa čuvate brojeve...
sve ima svoje zasto.. te cure da hoce da im je broj javan dale bi ga u oglas.. dakle cim postane javan one mijenjaju.. glupom je malo teze objasnit.. no ima dovoljno i javnih brojeva kojima s emozete posluziti.. no isto treba da shvatite da se one ne dopisuju, treba da pozoves.. :)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh