Ruskinja sa ege u Tz recenzija:
26 godina, izgleda kao da ima 20-22, veoma lijepa i jako je simpa, grudi su manje, dupe je dobro, vitka. Lokacija je kako je već navedeno prethodno odmah kod Trga Slobode, apartman novogradnja čist moderan. Ona također, čista mirišljava i komunikativna. Engleski joj ide tu i tamo, u početku je bila reći ću oprezna jer nije puno pričala, do kraja sata mi je sama dala i instagram (ne znam iskreno sta cu s tim hahah) i gdje živi i čime se bavi pored ovoga, i cuke i konje koje ima i koje auto planira kupiti. Što se "posla" tiče, mislim da je savršena za nekog ko traži GFE a meni je iskreno to danas palo kao kec na desetku, dakle nježno, strasno i baš se nisam osjećao kao klijent, naravno omdah zamoli da se istuširate, sve korektno. Ako vam je do toga, bujrum ženska je tu do nedjelje, ako pak želite nešto kao Bruna u Sarajevu koja je ono baš čista jebačina onda ne preporučujem ovu. To je sve od mene, nemojte me pitati gdje kako naći kontakt i cijenu itd. Imate muda, odrasli ste i znate čitati do sada deset put objašnjeno kako i šta.