BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa fino sam napisao da se javi na ege i ugovaras sa agentom kako mogu ja biti xbonas kako si to zaključio neces meni placati..... A sto se tice cijene ja sam platio 120€ pola sata al sam ostao i duze od toga .... Znam da Ce poceti mnogi da seru al zavisi i kako se ti postavis treba prije svega biti kulturan i normalan ..... Smjestaj je vrhunsku nova zgrada preko puta Panonskih jezera u samom centru grada.... Sve u svemu sve pozitivno...
Pa valjda nam postavis profil njen s EGE, 70 posto ih ima nekakvo rusko umjetnicko ime tamo

Mi na forumu uopce ne bi trebali puno diskutirati o damama koje traze vise od 100 maraka, o cemu god da se radilo osim o cijeloj noci, odnosno eskortu na duze vrijeme. Mislim da je sasvim realno ono sto se pronađe do 50 maraka ili eura za pola sata ili mozda do sat pusenja i d*kanja. A ako si uvezan s pravima koji te upute na prave adrese imas studentica i srednjoskolki koje ti popuse u autu za 10 do 20 maraka i jos pjevaju.

Mi na forumu uopce ne bi trebali puno diskutirati o damama koje traze vise od 100 maraka, o cemu god da se radilo osim o cijeloj noci, odnosno eskortu na duze vrijeme. Mislim da je sasvim realno ono sto se pronađe do 50 maraka ili eura za pola sata ili mozda do sat pusenja i d*kanja. A ako si uvezan s pravima koji te upute na prave adrese imas studentica i srednjoskolki koje ti popuse u autu za 10 do 20 maraka i jos pjevaju.
Taman ce ti studentica pusiti za 20 km 🤣

A gdje su drug te studentice sto puše za te pare ili karaju se za 100km.Znas li i jednu, evo pola moje mahale zainteresovano.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh