A i ti neki dobar likHahaha
Nisi ti dobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ti neki dobar likHahaha
Nisi ti dobar
Ona je sve samo ne dobar lik
Ti si gora sto odgovaras na komentare hahahahhaMa ti si mene zamijenio sa nekom sigurno.. ili ti nisam htjela spustiti cijenu ili ti je mali tuki pa se ja loše jebala (razocarala se) hahhahaaha
Svrati opet do mene da vidim ko ai zaboravila sam ali necemo se jebat jer se lose jebem
Neko ko većini foruma žene naziva rugobama koje ne liče ni na šta meni ne moze biti dobar lik.A i ti neki dobar lik
Ma gdje dobar , da je dobar ne bi visio ovde 0/24 i na sve zivo imao odgovor ne samo mene sto hejtuje kao jedino zensko ovde nego poceo i muskarceHahaha
Nisi ti dobar
Hhahaahahahah ma ja se sprdam dajem mu materijala da misli da je zanimljiv i da mu ne bude dosadnoTi si gora sto odgovaras na komentare hahahahha
Vidis da je pacenik neki nesretnik hahah
A pa to ko se pronasao pronasao , normalni ljudi se sig nisu pronasliNeko ko većini foruma žene naziva rugobama koje ne liče ni na šta meni ne moze biti dobar lik.
Ma ja bona drka nedje po podrumima hahaha picle nije vidio ima 20 godina hahahaMa gdje dobar , da je dobar ne bi visio ovde 0/24 i na sve zivo imao odgovor ne samo mene sto hejtuje kao jedino zensko ovde nego poceo i muskarce
Ti si plaćenik, jer jebes jeftinu seljanku koja ti ženu naziva rugobom.Ti si gora sto odgovaras na komentare hahahahha
Vidis da je pacenik neki nesretnik hahah
Jbga kad se covjek nadje uvrijedjen pa ponavljas jedno te isto evo mjesec dana produži dalje sa crnke druskane.Ti si plaćenik, jer jebes jeftinu seljanku koja ti ženu naziva rugobom.
Vjerovatno u životu od Crnke nisi bolju ni jebao, dobar je lik samo zato sto je jeftina.
Ja jesam plaćenik Kakvu zenu nesreco haha nisi dobar hahaTi si plaćenik, jer jebes jeftinu seljanku koja ti ženu naziva rugobom.
Vjerovatno u životu od Crnke nisi bolju ni jebao, dobar je lik samo zato sto je jeftina.
Ti mene ne mozes uvrijediti ali si uvrijedila žene forumase.Jbga kad se covjek nadje uvrijedjen pa ponavljas jedno te isto evo mjesec dana produži dalje sa crnke druskane.
Dosta sam te zabavila sa 2/3 komentara.
Ti ne znaš ni sta znaci hejtovati.Ma gdje dobar , da je dobar ne bi visio ovde 0/24 i na sve zivo imao odgovor ne samo mene sto hejtuje kao jedino zensko ovde nego poceo i muskarce
Hahaha bjezi levatuTi ne znaš ni sta znaci hejtovati.
Ako je tebi 70 onda vrijediKakva je ta crvenokosa sa Ilidže od 60 godina?
Vrijedi li otići ?
Imas ti kurac za zubimaimam broj od Kristine iz Zalika top mala bio sam sinoć ja
Hocemo li se kladitiImas ti kurac za zubima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|