A većina foruma je znaci nenormalna haha.A pa to ko se pronasao pronasao , normalni ljudi se sig nisu pronasli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A većina foruma je znaci nenormalna haha.A pa to ko se pronasao pronasao , normalni ljudi se sig nisu pronasli
U 1000 kmHocemo li se kladiti
Levat možeš biti samo ti u ovom slučaju.Hahaha bjezi levatu
Nesreća si ti, jer ta Crnka je prije mjesec dana ovdje napisala da većina foruma treba biti sretna jer ona postoji, zato sto većini foruma žene ne liče ni na šta. Doslovno. E sad ko se pronasao pronasao. Uglavnom je u pitanju vecinaJa jesam plaćenik Kakvu zenu nesreco haha nisi dobar haha
Crnka dobra riba
Aj digni kredit da vidim da imaš te pareU 1000 km
U jbt jesi plaćenik bas si se ono izuo 130km.Sad ćeš vjerovatno plaćati 80 jer braniš nesretnicu ovdje.Ja jesam plaćenik Kakvu zenu nesreco haha nisi dobar haha
Crnka dobra riba
Ja sam neki dan platio kurvi 700 eura ja znam da imam pare meni ne treba nista drugo viseAj digni kredit da vidim da imaš te pare
Meni ne treba kredit ja radim meni je plata u eurimaAj digni kredit da vidim da imaš te pare
Ja sam ti daje od MostaraJa sam neki dan platio kurvi 700 eura ja znam da imam pare meni ne treba nista drugo vise
Meni ne treba kredit ja radim meni je plata u eurima
Jesi djavla ti platio 700 euraJa sam neki dan platio kurvi 700 eura ja znam da imam pare meni ne treba nista drugo vise
Meni ne treba kredit ja radim meni je plata u eurima
Bgm ti si bas naporan lik, svadjas se ovde sa kurvama na sve imas komentar, alias Sergio Tacchini?U jbt jesi plaćenik bas si se ono izuo 130km.Sad ćeš vjerovatno plaćati 80 jer braniš nesretnicu ovdje.
Nabijemo te i ja i Sergio zajednoPa dosta si i ti bio naporan, sad malo ja.Bgm ti si bas naporan lik, svadjas se ovde sa kurvama na sve imas komentar, alias Sergio Tacchini?
Sjasi legendo niko te nista ne pita
Znaci nabijes me ti? Ti si vjecno naporan, koji se kurac svadjas s kurvama jesi mentalno zaosto?Nabijemo te i ja i Sergio zajednoPa dosta si i ti bio naporan, sad malo ja.
Uopšte se ne svađam ja sa kurvama. Ona se svadjas samnom.Znaci nabijes me ti? Ti si vjecno naporan, koji se kurac svadjas s kurvama jesi mentalno zaosto?
Nisi nego se ti svadjas nemoj pametovatUopšte se ne svađam ja sa kurvama. Ona se svadjas samnom.
Sto to tebi smeta. Ne varam narod kao ti i ne prodajem Ilmine klipove i slike bez njenog odobrenja.
Da nećeš možda da mi prijaviš profil.
A sto ti smetam ne kontam, nemaš odobrenje lažeš.Nisi nego se ti svadjas nemoj pametovat
Otkad je varanje prodavanje? I imam odobrenje, otkud ti da nemam?
Imam odobrenje, ako nemam dokažiA sto ti smetam ne kontam, nemaš odobrenje lažeš.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|