BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo vam broj malog škutora sto je muda preko lažnih profila prosipati mislio.Na forumu je ovdje pod imenom Ganagou,instagramu leno.ratić12.A krije se iza profila AMRA ROZIĆ.Br mu je 063-151-891.Malog pacova se čeka kad dođe ovamo,a ni gore se dobro provesti neće.Informacije su 100% provjerene,na sudu ću svedočiti,mene je mislio zavrnuti za 400 km za informaciju “tko je amra rozic” ali preko x bona🤣.Pacovu je došao kraj.
povrđujem da je taj mali.Ko će podnositi tužbe javite mi se svjedočiti cu

Evo vam broj malog škutora sto je muda preko lažnih profila prosipati mislio.Na forumu je ovdje pod imenom Ganagou,instagramu leno.ratić12.A krije se iza profila AMRA ROZIĆ.Br mu je 063-151-891.Malog pacova se čeka kad dođe ovamo,a ni gore se dobro provesti neće.Informacije su 100% provjerene,na sudu ću svedočiti,mene je mislio zavrnuti za 400 km za informaciju “tko je amra rozic” ali preko x bona🤣.Pacovu je došao kraj.
znas li ti koliko je takvih ovdje na forumu, vise nego sto mislis, naravno admina foruma boli kurac jer zavrce lovu..

Iskreno...citajuci tvoje poruke, i istoriju istih, niste toliko razliciti, ne znam zasto bi javno imena "radnica" spominjao, mislim na tvoje starije poruke, ne ove trenutne.
A mamu mu jebem, meni ograničio da mu vidim profil. Skontalo pašče da izanaliziram prvo šta piše kad krene srat neko na forumu 🤣🤣🤣🤣
Zna da bi ga ujebao u sekundi. Jebo nanu svoju u kopačke broj 39.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh