BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nista dobro za vidjeti, javno iznosi imena "radnica", puno da izvines sere, vec vidjeno, prezvakano i nebitno, i veoma beskorisno.
A zipa ovo, on je ono iznosio ovdje da prodaje Ilmine slike koje nema niko.
A eto slučajno mu ta ista Ilma lajka slike na fejk profilu gdje se on na Instagramu pravi i pojavljuje kao Amra Rozić

Prilozi

• Screenshot_20230423_012145_Instagram.jpg
    Screenshot_20230423_012145_Instagram.jpg
    734,5 KB · Pregleda: 238
Jes tako je, Ilma salje gole slike Amri Rozic a ja Amra ma tako je hahaha
De poslusaj se
Majstore, nemoj me ljutit da ti saznam sve o tebi.
Nego nisi mi zanimljiv bolan.
Zaboravljaš da pišeš preko usrane IP adrese, a to je danas lahko pronaći. Istina morao bih se potruditi ali iskreno boli me kurac za tobom. Nego ako te ovi prijave za prevaru, oni imaju odličan slučaj i zanimljiv policiji. Pogotovo ako si ih prevario za ozbiljan novac.

Majstore, nemoj me ljutit da ti saznam sve o tebi.
Nego nisi mi zanimljiv bolan.
Zaboravljaš da pišeš preko usrane IP adrese, a to je danas lahko pronaći. Istina morao bih se potruditi ali iskreno boli me kurac za tobom. Nego ako te ovi prijave za prevaru, oni imaju odličan slučaj i zanimljiv policiji. Pogotovo ako si ih prevario za ozbiljan novac.
Nek prijave ić ćemo na detektor laži odma sutra
Nadji, pisen preko VPN-a, majstore. Mislis da vise znas od mene?
A evo sve i da ti dam IP, znas sta ces dobit s tim?

Jaka stvar, budala iz Mostara godramo94 (instagram) je izjavio da sam ja Amra Rozić, dao moj instagram, dao nečiji broj. Cim sam mu rekao da cu ga prijavit policiji, usutio se ne smi vratit poruke vise. Toliko o njemu
A tvoja prica ako me prijave za prevaru?
Pa sta mislis @Anamo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh