Anamo-onaj
Well-known member
Al mora se priznat, gradio je priču duže vrijeme i evo naletilo ih par
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mentol misli prijavit likove na forumu, a on na tom istom forumu prijeti ubistvom ahahahhahhane treba bit visoko obrazovan da se skonta da si retardiran.. te ces prijavit, te ces ubit, a iz misije rupe ne izlaziss majmune..
Nek ti izlazis sakrio se i pisesne treba bit visoko obrazovan da se skonta da si retardiran.. te ces prijavit, te ces ubit, a iz misije rupe ne izlaziss majmune..
i toplomjer pao ispod nuleMentol misli prijavit likove na forumu, a on na tom istom forumu prijeti ubistvom ahahahhahha
IQ mjerio toplomjerom
Mentoli misle da mislim prijavit… Sta recMentol misli prijavit likove na forumu, a on na tom istom forumu prijeti ubistvom ahahahhahha
IQ mjerio toplomjerom
U doba interneta i svih mogućih i nemogućih mogućnosti provjere, neko naleti i ispuši ko zadnji levat na planeti.Naravno da je fejk, ali uvijek ima individua kojima je "prvi put", i koji ce pasti na foru. Jbg
Nista dobro za vidjeti, javno iznosi imena "radnica", puno da izvines sere, vec vidjeno, prezvakano i nebitno, i veoma beskorisno.A mamu mu jebem, meni ograničio da mu vidim profil. Skontalo pašče da izanaliziram prvo šta piše kad krene srat neko na forumu
Zna da bi ga ujebao u sekundi. Jebo nanu svoju u kopačke broj 39.
Imena kurvi iznosim, sram me biloNista dobro za vidjeti, javno iznosi imena "radnica", puno da izvines sere, vec vidjeno, prezvakano i nebitno, i veoma beskorisno.
A zipa ovo, on je ono iznosio ovdje da prodaje Ilmine slike koje nema niko.Nista dobro za vidjeti, javno iznosi imena "radnica", puno da izvines sere, vec vidjeno, prezvakano i nebitno, i veoma beskorisno.
mentol bolan..A zipa ovo, on je ono iznosio ovdje da prodaje Ilmine slike koje nema niko.
A eto slučajno mu ta ista Ilma lajka slike na fejk profilu gdje se on na Instagramu pravi i pojavljuje kao Amra Rozić
Iskreno djelujes pateticno i zeljan paznje. Isto kao da te neka ta kurva odbila pa sad seres na forumu, ili si konkurancija neka pa neki jebeni gerilski rat vodis Smijesno uglavnomImena kurvi iznosim, sram me bilo
Smijesan si ti kralju moj, branis tu kurve ko ne smiju se imena iznosit, aj sjasiIskreno djelujes pateticno i zeljan paznje. Isto kao da te neka ta kurva odbila pa sad seres na forumu, ili si konkurancija neka pa neki jebeni gerilski rat vodis Smijesno uglavnom
Jes tako je, Ilma salje gole slike Amri Rozic a ja Amra ma tako je hahahaA zipa ovo, on je ono iznosio ovdje da prodaje Ilmine slike koje nema niko.
A eto slučajno mu ta ista Ilma lajka slike na fejk profilu gdje se on na Instagramu pravi i pojavljuje kao Amra Rozić
Ne znam ni koja je u pitanju osoba, nisam iz tog geografskog polozaja."Kralju moj", znaci hercegovac 100%. Sta je bilo "Kralju moj" si se to zaljubio u kurvu ili te nije htjela? hahaha eee debilcino.Smijesan si ti kralju moj, branis tu kurve ko ne smiju se imena iznosit, aj sjasi
Ne moze kurva ne htjet samo izvadis 20 marakaNe znam ni koja je u pitanju osoba, nisam iz tog geografskog polozaja."Kralju moj", znaci hercegovac 100%. Sta je bilo "Kralju moj" si se to zaljubio u kurvu ili te nije htjela? hahaha eee debilcino.
Majstore, nemoj me ljutit da ti saznam sve o tebi.Jes tako je, Ilma salje gole slike Amri Rozic a ja Amra ma tako je hahaha
De poslusaj se
Nek prijave ić ćemo na detektor laži odma sutraMajstore, nemoj me ljutit da ti saznam sve o tebi.
Nego nisi mi zanimljiv bolan.
Zaboravljaš da pišeš preko usrane IP adrese, a to je danas lahko pronaći. Istina morao bih se potruditi ali iskreno boli me kurac za tobom. Nego ako te ovi prijave za prevaru, oni imaju odličan slučaj i zanimljiv policiji. Pogotovo ako si ih prevario za ozbiljan novac.
Ahahahhahaa vidi se da si balavac koji gleda puno filmove. Čuj ti njega, on bi na detektor laži išao eee tugo moja ko sve pristup internetu imaNek prijave ić ćemo na detektor laži odma sutra
Nadji, pisen preko VPN-a, majstore. Mislis da vise znas od mene?
A evo sve i da ti dam IP, znas sta ces dobit s tim?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|