Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te nema trebalo bi te izmisliti hahaha stomak me zabolioSad nek kaze ko sta hoce al nije se načito vise od mene garantujem
Ajde podcrtaj jednu stvar koju sam pogresno reko da ti uvalim jedno pet dokazaDa te nema trebalo bi te izmisliti hahaha stomak me zabolio
Ovo oko muška na žensko i ženska na muško mi nije bas najkasnijeAjde podcrtaj jednu stvar koju sam pogresno reko da ti uvalim jedno pet dokaza
Eto kolko znas procitaj malo o tomeOvo oko muška na žensko i ženska na muško mi nije bas najkasnije
Čuj šta imaš od njene ljepoteNije ona luda, su glupi koji joj nose pare, jer im je lijepa pa mazlumi jedni sta imate od njene ljepote?
eto izumrijet ce cijeli mostar bgte pa sta cemo onda..Oj bgt svasta li se prica kakav hiv evo sve i da se zarazilo 100 ljudi u Mostaru mogu se kladit da se najvise troje otislo testirat
Ko da se hiv prenosi zrakom pa da se zarazi pola mostara
A i od te neke kao zarazilo se a prvi put cujem za nju
Ispade citav mostar ide u te kurve i jebe bez kondoma pa se zarazilo sve mos mislit
Ne idi iz krajnosti u krajnost, bolje prosjecna da se odlicno jebe i da radi sta zelis, vec ljepotica sa 10 pravila sta ne radiČuj šta imaš od njene ljepote
Jel bolje jebati babu od 80 godina ili crnku koja je stvarno lijepa djevojka ( pri tome nekome možda i nije neka pica - različiti su ukusi )
pipnes za sisu ona kaze jos 20 marakaNe idi iz krajnosti u krajnost, bolje prosjecna da se odlicno jebe i da radi sta zelis, vec ljepotica sa 10 pravila sta ne radi
Otkud onda pederima najviše ta bolest?Eto kolko znas procitaj malo o tome
Vece su sanse da musko prenese zenskoj osobi HIV ili nesto drugo nego obrnuto sto je i logicno kad malo pogledas
Ti se kralju mozes smijat sam sebi kad meni odgovaras neke stvari a pojma nemas
Hahah bas sad htjedoh da napišem ovom sto zicka Ilmine bonove,da noce i sa muška na muskoOtkud onda pederima najviše ta bolest?
Hahah prpa sex.Ako neko ima broj za neku erotsku masažu, pp.Hvala unaprijed.
Zato sto se u guzicu jebu a tu su najvece sanse, 18 puta vece nego npr da zensko jebes vaginalnoOtkud onda pederima najviše ta bolest?
Nije, pičkini sokovi imaju vise virusa u sebi, šupak ako se osteti pa ti njena krv dodje do kurca onda je problemZato sto se u guzicu jebu a tu su najvece sanse, 18 puta vece nego npr da zensko jebes vaginalno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|