Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg nisam znao, jeli se oglasava gde ili radi uzi krug ?Bila je Adela u Brčkom. Ne znam radi li još, ljetos je radila, u avgusta i septembra. Oko 30 do 33 godine
Neko je pisao da je bio i da je ok. Ja nisam uspijo jos otici jer dolazi iž drugog grada i tesko je pogoditi kad tacno dolazi.Ljubavni oglasnik….atraktivna plavuša, je li bio iko kod nje?
Sta lizao,jeo govna ko tulumbe.Jel itko Ilmi lizao šupak od vas?
moze li link tog oglasaLjubavni oglasnik….atraktivna plavuša, je li bio iko kod nje?
Da raumjenimo brojeve???za tzEGE svakako ne koristim,imam provjerenu iz Tuzle gdje sam godinama klijent,ali dosadi i to
je li uspio neko stupit u kontakt?0644123212 zna li neko jel ovaj broj bio od neke slucajno??
Posalji detalje....Bas si bio kod Rine?
Koja rinaPosalji detalje....
Ja sam bio kod nje ... Ima 20 godina mlada i poprilično neiskusna za taj posao ... Mislim svaka se zna sexati al te neće razvaliit to je sigurno... Al je lijepa to je izvlači hahahZa ove sto pitaju za Rinu, kontaktirajte broj sa ege bilo koji od onih agencija sto su trenutno u tz tipa White Lotis itd. Oni ce vam dati konkretno detalje a i vec sam pisao o tome na prethodnim stranicama.
Cuj razvalitJa sam bio kod nje ... Ima 20 godina mlada i poprilično neiskusna za taj posao ... Mislim svaka se zna sexati al te neće razvaliit to je sigurno... Al je lijepa to je izvlači hahah
Žargonski rečeno, nemoj biti bukvalistaCuj razvalit
Kakvo iskustvo očekuješ od djevojke od 20 godina sunce ti poljubim.Žargonski rečeno, nemoj biti bukvalista
Ma ti si mi pravo bitanJesam li ja upravo to malo prije napisao " mlada i neiskusna" i napisao sam to neće te "razvaliti " kao što ima djevojaka koje znaju tako da kažemo posao .... Nisam je hejtovao niti bilo sta rekao samo svoje iskustvo.....a na ne razumijem tvoju potrebu da pametujes oko bilo čeka svako ima različiti ukus i sta ga radi .... Ja imam osjećaj da god da sam napisao vezano za nju ti bi našao način da negiras i izvlaciss iz konteksta stvari ....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|