Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da podsjeca na muskarca ali je treba, guzio sam je prije nekih 2 godine, nije bila skupa a onako nije losa. Odlicno pusi, ne nabrzuje, moze i vise puta ako nije u zurbiNije trandzo, samo ima grub glas ...
Hiljadu puta je zvao, pisao sa različitih brojeva.. Nikad se nije javila.. Ne vjerujem vise da je stvarna ličnost hahahIma li neko iskustva sa ovom Sunny da dobrinje ? Je li neko isao,sta nudi ?
Može brojMa da podsjeca na muskarca ali je treba, guzio sam je prije nekih 2 godine, nije bila skupa a onako nije losa. Odlicno pusi, ne nabrzuje, moze i vise puta ako nije u zurbi
Bas si bio kod Rine?Da li ima sta novo u Tuzli da se pojavilo ,da nisu na SuperOglasi ili EGE /jer sve na EGE je prevara cista za Tuzlu
Nije moj tipBas si bio kod Rine?
Aha, kontam nije valjda i ona fake s obzirom da ne trazi uplatu, mislim i dalje je bait and switch al barem mislim da je legitimna hahahah Ako nađeš šta podijeli u ppNije moj tip
EGE svakako ne koristim,imam provjerenu iz Tuzle gdje sam godinama klijent,ali dosadi i toAha, kontam nije valjda i ona fake s obzirom da ne trazi uplatu, mislim i dalje je bait and switch al barem mislim da je legitimna hahahah Ako nađeš šta podijeli u pp
Vrlo je teško uspostaviti kontakt sa njom..Hiljadu puta je zvao, pisao sa različitih brojeva.. Nikad se nije javila.. Ne vjerujem vise da je stvarna ličnost hahah
Neće da se javiPogledajte prilog 5174neko iskustvo neko sa ovom maserkom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|