cuteboy1010
New member
Fake, javio se sa više profila, fake uglavnom.Jel netko zna o ovom profilu? Pogledajte prilog 5177
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fake, javio se sa više profila, fake uglavnom.Jel netko zna o ovom profilu? Pogledajte prilog 5177
Kako se zove na instaDruže moj ona Safira što je bila u bl ( crnkinja) namjenski bila u Bosni da zaradi para da otvori u Rio de žaneiru salon lepote. Eno je sad profesionalno crta obrve i otvorila salon. Pratim je na insta. Pre se bavila modelingom ili šta već i trebalo joj novca da započne sa zakonom. Evo pre dva dana objava svečano otvaranje
Ti i matematika ste se posvađali opasno...5 musterija dnevno puta 200 eur, 20 dana u mjesecu.
Da to sa iznajmljivanjem stanova je veliki biznis, ali samo tamo gdje je sex work legalan...Ti i matematika ste se posvađali opasno...
Usput mi reci gdje ima stan da se kupi za cca 6000 eura, da odmah kupim 2 i da ih iznajmim kurava i vama na forumu ovdje dam ovdje adresu da možete ići guziti!?
Stvarna je al iskreno bezveze debela mala stara krezava sex 0Hiljadu puta je zvao, pisao sa različitih brojeva.. Nikad se nije javila.. Ne vjerujem vise da je stvarna ličnost hahah
Eee sad si ga napalioStvarna je al iskreno bezveze debela mala stara krezava sex 0
Nije isto dići kredit ovdje i u Brazilu. Dolje je bijeda malo veća. Bosna je za njih sto je Amerika za nasDruze pa nije salon bogatstvo jebo ga ti. Uzmeš kredit i otvoriš salon.
Znam i ja kakav biznis je napravila maserka jedna u Sa i to bez karanja ali Brate to su rijetke žene koje rade pametno i novac sačuvaju. Obično ode na silikone, auta drogu, skupu garderobu. Treba živjeti, ne slažu one to sto zarade,pa se obogate
Gdje je na Dobrinji 1, ako znaš?Stvarna je al iskreno bezveze debela mala stara krezava sex 0
Polako mlada je naucice sa godinama dolazi i iskustvo nemoze nista preko nociJesam li ja upravo to malo prije napisao " mlada i neiskusna" i napisao sam to neće te "razvaliti " kao što ima djevojaka koje znaju tako da kažemo posao .... Nisam je hejtovao niti bilo sta rekao samo svoje iskustvo.....a na ne razumijem tvoju potrebu da pametujes oko bilo čeka svako ima različiti ukus i sta ga radi .... Ja imam osjećaj da god da sam napisao vezano za nju ti bi našao način da negiras i izvlaciss iz konteksta stvari ....
Sace uskoro i da se vijencaDruže moj ona Safira što je bila u bl ( crnkinja) namjenski bila u Bosni da zaradi para da otvori u Rio de žaneiru salon lepote. Eno je sad profesionalno crta obrve i otvorila salon. Pratim je na insta. Pre se bavila modelingom ili šta već i trebalo joj novca da započne sa zakonom. Evo pre dva dana objava svečano otvaranje
Odake je ta mlada neiskusna, pozz.Pola Polako mlada je naucice sa godinama dolazi i iskustvo nemoze nista preko noci
Mo'š mislit što je iz Bijeljine i da se slika ovako gdje je može svako živ prepoznat.Mala je iz Bijeljine, samo neznam jel fake.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|