BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

I za Malory ste pisali da je gabor.Djevojka bas super izgleda i posao radi profesionalno,naravno ko voli silikone.
Kada vidite curu na instagramu koja fotoshopira slike i uzivo ogromna je razlika.
Okrenite se oko sebe i pogledajte realnu sliku izgleda zena i muskaraca u BiH.
Nemojte ocekivati modele.Modeli idu vani da rade,ovdje ostaju prosjecne djevojke i zene,eh sad da li su profi u poslu,dok ne probas ne znas.Obicno su te prosjecne najbolje u krevetu.Iz licnog iskustva.😄
U kom je gradu ta Malory

Jel iko otvarao text uopste ili kao i obicno citamo samo naslove ?
Imam osjecaj da se ova prica oko zaraza iskljucivo svodi na rusenje konkurencije, sto smo mogli svjedociti kako to ide i ovdje na forumu…
Dakle, sluzbeno nema ni 1 registrovani zarazeni.
Također nije zabilježena povećana tendencija testiranih kako je navedeno u screenshot-u poruke.
Razvoda ima puno u Mostaru to je istina 😁
Elem ne sirite paniku i koristite jebenu zastitu

Jel iko otvarao text uopste ili kao i obicno citamo samo naslove ?
Imam osjecaj da se ova prica oko zaraza iskljucivo svodi na rusenje konkurencije, sto smo mogli svjedociti kako to ide i ovdje na forumu…
Dakle, sluzbeno nema ni 1 registrovani zarazeni.
Također nije zabilježena povećana tendencija testiranih kako je navedeno u screenshot-u poruke.
Razvoda ima puno u Mostaru to je istina 😁
Elem ne sirite paniku i koristite jebenu zastitu
I ako su otvorili nisu skontali sta piše. Većina naravno, čast izuzetnim momcima ovdje a malo ih je😆

I za Malory ste pisali da je gabor.Djevojka bas super izgleda i posao radi profesionalno,naravno ko voli silikone.
Kada vidite curu na instagramu koja fotoshopira slike i uzivo ogromna je razlika.
Okrenite se oko sebe i pogledajte realnu sliku izgleda zena i muskaraca u BiH.
Nemojte ocekivati modele.Modeli idu vani da rade,ovdje ostaju prosjecne djevojke i zene,eh sad da li su profi u poslu,dok ne probas ne znas.Obicno su te prosjecne najbolje u krevetu.Iz licnog iskustva.😄
Za Malory sam rekao da je meni gabor i inace je izgled subjektivan, npr meni je ova Rina prelijepa u licu, nekome drugom ko mi se javio u pp nije njegov tip, meni Crnka super tijelo ima, nekome je bezveze. Malory meni izgleda kao da su je pčele izujedale pa je sva otekla od plastike, a opet se neko pali na sve te filere i silikone. Ne očekujem ništa ali naravno da ću tražiti sliku da znam jel neko moj tip ili ne, ne pada mi na pamet plaćati lovu da gledam u plafon.

Za Malory sam rekao da je meni gabor i inace je izgled subjektivan, npr meni je ova Rina prelijepa u licu, nekome drugom ko mi se javio u pp nije njegov tip, meni Crnka super tijelo ima, nekome je bezveze. Malory meni izgleda kao da su je pčele izujedale pa je sva otekla od plastike, a opet se neko pali na sve te filere i silikone. Ne očekujem ništa ali naravno da ću tražiti sliku da znam jel neko moj tip ili ne, ne pada mi na pamet plaćati lovu da gledam u plafon.
Gledam cijene ove Malory jel neko stvarno daje 350.eura za sat???

Oj bgt svasta li se prica kakav hiv evo sve i da se zarazilo 100 ljudi u Mostaru mogu se kladit da se najvise troje otislo testirat
Ko da se hiv prenosi zrakom pa da se zarazi pola mostara
A i od te neke kao zarazilo se a prvi put cujem za nju
Ispade citav mostar ide u te kurve i jebe bez kondoma pa se zarazilo sve mos mislit

Kad ce narod shvatit da se zarazit neces cim ga stavis bez kondoma tocnije male su sanse na jedan put a na vise puta ce te potrefit i to prije sa muska na zensko nego obrnuto

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh