Fino pitam druze, ne znam koji je tvoj problemA eto sanjo, idi pa vidi… ja kakvi debila sve koristi ovaj forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fino pitam druze, ne znam koji je tvoj problemA eto sanjo, idi pa vidi… ja kakvi debila sve koristi ovaj forum
Neeee ,dosao sam da nerviram besposlicare koji vise ovdje svakodnevno.Jel imas nesto protiv?pa si dosao odo ovog foruma da picke traziss.. motaaj kablove
Može li slika?Danas sam bio kod jedne brazilke ko hoce mogu mu poslati slike
Bio sam ja ... Sasvim korektna ljubazna što bi se rekklo zna posao ..
Nije to govno no se pas posr'o.I @Anamo-onaj druze nauci razliku izmedju HIVa i AIDSa, jer ona AIDS nikako ne moze imat jer se to javlja nakon 10 godina HIV infekcije
Neću ja ništa, zabi joj tamo. Samo ti kažem da ne treba uzimati zdravo za gotovo i te priče oko bolešćuga koje su izvjesne u njenom "poslu".Ti hoces na silu da Ilma ima hiv haha.
Jesi li dobio broj od mene koji si trazio..., znas sta si trazio, pozz...Na ovom forumu mogu poz sljedeće likove koji su ok i normala : Antonio, Alen, tigarmo, i tonćo ovo ostalo su samo šupci koji žicaju br i ne daju ništa
Slazem seNije to govno no se pas posr'o.
Nije to trava to je marihuana.
Neću ja ništa, zabi joj tamo. Samo ti kažem da ne treba uzimati zdravo za gotovo i te priče oko bolešćuga koje su izvjesne u njenom "poslu".
Rade u karibiku kao striptizeteZna li neko da li ove rade po BL ili gdje vec ?
U BL ili ....Rade u karibiku kao striptizete![]()
Da u centruU BL ili ....
AIDS je smrtonosan a HIV nijeNije to govno no se pas posr'o.
Nije to trava to je marihuana.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |