AIDS je smrtonosan a HIV nijeNije to govno no se pas posr'o.
Nije to trava to je marihuana.
HIV ako se lijeci do AIDSa nece doc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AIDS je smrtonosan a HIV nijeNije to govno no se pas posr'o.
Nije to trava to je marihuana.
mozeIma li ko brojeve jeftinih moze i ciganki imam i ja par brojeva mladjih .
Radile su i prije dok oh nisu pohapsili .Rade u karibiku kao striptizete![]()
Maci Sarajevo, Independent | City of Love
Molim samo ozbiljne ponude i pozive nemojte biti smaraci uljepsajte sebi dan ili noc a ne samo rekla kazala .www.cityoflove.com
Je li neko bio sa ovom Maci sa COL?
Kakva je?
vidi se da ti je zivot bajan i sjajan.. buahahahahahahhahNeeee ,dosao sam da nerviram besposlicare koji vise ovdje svakodnevno.Jel imas nesto protiv?
Taman ,ne zalim se.vidi se da ti je zivot bajan i sjajan.. buahahahahahahhah
Radi ponovo ali trebas otici dole potrositi bar 200,300km da vide da si ozbiljan pa "mozda" uspijes nesto dogovoritiRadile su i prije dok oh nisu pohapsili .
Jeli karibik ponovo aktuelan?
Moze li se odvesti neka u sobu ?
TrandzoJa joj slao poruku dva puta ali se ne javlja..
Nije trandzo, samo ima grub glas ...Trandzo
Ostani u magliInace za bl ,ko nije zivio ispod kamena zadnjih 10 i vise god zna da svaka druga,treca koja dobro izgleda radi "nesto sa strane,kad vidite curu koja radi u kladionici ili u marketu za neku prosjecnu platu a nosi novi ajfon i brendiranu odjecu sve vam treba biti jasno,samo su to danas uski krugovi i do takvih cura nemozete doci osim ako nemate svoju firmu,kafanu..ili ako ste nepoznati,tako da ostaju uglavnom preskupe strankinje sa onih sajtova
Mislim da je priča o sponzorušama neka druga tema. A naspram sponzorisanja tih navedenih curica, strankinje su jako jeftine...Inace za bl ,ko nije zivio ispod kamena zadnjih 10 i vise god zna da svaka druga,treca koja dobro izgleda radi "nesto sa strane,kad vidite curu koja radi u kladionici ili u marketu za neku prosjecnu platu a nosi novi ajfon i brendiranu odjecu sve vam treba biti jasno,samo su to danas uski krugovi i do takvih cura nemozete doci osim ako nemate svoju firmu,kafanu..ili ako ste nepoznati,tako da ostaju uglavnom preskupe strankinje sa onih sajtova
Masaza se uvijek isplati.Sad sve zavisi sta tebi treba i sta ocekujes.Ako zelis sex nemoj je zvati,ne nudi.Marina ima 40 god,radi erotske masaze i fetishe.Naglasavam sex ne nudi.Pozdrav ima li ko iskustva sa Marinom iz BL? Ispti li se ići i može li se šta više dovogovoriti?
Pozz dali poznajes neku iz OrasjaIma li ko brojeve jeftinih moze i ciganki imam i ja par brojeva mladjih .
Bio sam ja kod obe zajedno, 250 eur pola sata. Nula bodova, Slike i realnost totalno razlicito. Ne vrijede ni upola toliko. Sara je bolja riba, penelope bolje radi.Ova ženska je u Banjaluci zajedno sa svojom cimerkom Joice/Sara. Sada su digle cijene 150 eura pola sata i 250 eura sat, poslao sam im upit...Jebem ti bezobrazluk, svaka drolja gleda da nas okupa! Samo ignore i odjeb!
Pa što se nisi okrenuo i otišao?Bio sam ja kod obe zajedno, 250 eur pola sata. Nula bodova, Slike i realnost totalno razlicito. Ne vrijede ni upola toliko. Sara je bolja riba, penelope bolje radi.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|