BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sta mene boli kita ? Pa sta tebe boli kita sto se prica da ima bolest ?
Ako govori da je cista, onda tako mora i da bude ako se vec placa toliko.
To isto ko da kupujes auto ispravno i dodje ti s pokvarenim motorom, ma sta me boli kita?
Ne boli mene nista,samo mi se povraca od imbecila pojedinih na ovom sajtu.Nematevpara da platite neku pa hajde da joj napakostimo .Pa se sakrijete iza tastature pa drvlje i kamenje.Hajde javno reci svoje ime i prezime pa reci da neka ima sidu ili makroa.
I prodaja necijih slika je krivicno djelo.

Sere mi se od pojedinih bolesnika ovdje.
 
raja,jel vidio jos neko onaj laznjak na ege-u?.Ona sto pise da je u Bihacu a cijena 40e?.Naravno ne mora biti ta cijena ali se vidi da je laznjak
 
A sta ti imas od toga sto ces je prijaviti.Sto ti je krivo ako cura uzima lovu.Jos ste je oblatili ovdje da je zarazena jos da je prijavite.Koji ste vi pojedini idioti.Gledaj svoja posla idi radi nesto,zaradi,nemoj visiti ovdje,pa kad budes mogao da platis,bice i manje zlobe u tebi.
Druze nisi dobro procitao moju poruku. Kao prvo ja kazem da je dobra picka. Ja je nisam oblatio, kazao sam da neki kazu, i da je to mozda konkurencija. Isto tako sam rekao da je mozda puno 150 eura i za tog stojim
Te tvoje rjeci idi radi, nesto zaradi nigdje veze..., nebi dalje. Procitaj ponovo poruku..., od mene dosta.
 
Treba do tuzle otici po ovom puno riba ima 😊
Od te ogromne liste ukupno zapravo imaš samo dvije djevojke, ovu Xeniu i jednu koja nije niti na jednoj slici ali jeste drama lijepa, 250e/h (ja sam uspio spustiti na 200e ali nisam na kraju otišao jer sam se prepušio lol) ženska je u Park Lake apartmanima kod Trga, nisam bio al možda odem. Xenia nije uopšte moj tip tako da ni tu nisam bio a ona je 180e/h. Svaki put kada na ege vidis tonu profila da su unverified ili je agencija, nikada nisu te djevojke i većinom je jedna koju ti pošalju slike kad se javiš. Ove što budu independent i verrified su većinom prave, tako je barem u Sarajevu bilo.
 

Prilozi

  • WhatsApp Image 2023-04-07 at 17.58.08.jpg
    WhatsApp Image 2023-04-07 at 17.58.08.jpg
    216 KB · Pregleda: 137

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh