BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipa, novi sam ne forumu.

Imam puno iskustva pa evo nekih recenzija

Sarajevo

Crnka- dogovor okej, preko wa. Ima oko 23-25 godina. Cijena je 150km. Ona lijepo izgleda u licu. Tijelo nista posebno, pomalo i bezveze nema sisa. I pusenje i sex je sa kondomom tako da se ne isplati. Ne trudi se .

Neko pitao jel se isplati ići Crnki?!

Steta sto se vise do Alme Negre ne moze lako doci. Bio sam sa njom par puta ali promijenih telefon i ode broj. Ako neko ima neka posalje

“Ja veci ni u filmovima ne vidjeh.”

Vise se puni ego nego Ana.
I realno sta znaci dobar sex , svakako izlapi osjecaj kad svrsis.Precjenjen osjecaj.
Dobar sex!Kad ima hemije,a to se novcem ne moze kupiti.Joj raje ovdje,i Adriani Limi bi nasli mane.Inace smo svi ovdje zgodni,sarmantni,izgledom iznad prosjeka i prstimo od energije i para.

Dobar sex!Kad ima hemije,a to se novcem ne moze kupiti.Joj raje ovdje,i Adriani Limi bi nasli mane.Inace smo svi ovdje zgodni,sarmantni,izgledom iznad prosjeka i prstimo od energije i para.
Ja svakako smatram da treba hemije izmedju dvoje ljudi , a ne kao hajd saću te jahat iliti sta ja znam sta mu znaci to da se ja ne trudim.. 😂
Neko se poklopi sa monom pa bude lijepo neko se ne poklopi i sta sad.. nismo svi isti normalno i meni ko se svidi ja se trudim da ostavim utisak lijep 😁
A i ne bi valjalo da svi idete kod jedne te iste 😂

Ja svakako smatram da treba hemije izmedju dvoje ljudi , a ne kao hajd saću te jahat iliti sta ja znam sta mu znaci to da se ja ne trudim.. 😂
Neko se poklopi sa monom pa bude lijepo neko se ne poklopi i sta sad.. nismo svi isti normalno i meni ko se svidi ja se trudim da ostavim utisak lijep 😁
A i ne bi valjalo da svi idete kod jedne te iste 😂
Uvijek ce se naci neko nesto da dobaci ili uvrijedi sakriven iza tastature.Nemoj dozvoliti da te to pogadza i izvlaci energiju.Vazno je da radis korektno,izgled je relativan i ukusi su razliciti.

Reci ovom gore da mozes ostati trudna ako se budes puno trudila .

I ako im smeta sto nemas sise eno kod Alme Negre kao plinske boce kao sto kaze Savo Vujadinovic😂

I u sve rupe moze,bez kondoma...

Ostavi br i kuliraj.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh