E jbg sad svi moji prijatelji sto su bili isto je bilo, nije bas realno da nijedan nije okZavisi i od muskarca , ali necemo sad o tome..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg sad svi moji prijatelji sto su bili isto je bilo, nije bas realno da nijedan nije okZavisi i od muskarca , ali necemo sad o tome..
pa jbga nemam ja carobni stapic , neko zeli nesto ali ne kaze , nisu svi muskarci isti... Svi razlicit seks vole, ne znam sta vi to smatrate dobrim seksom , hajde navedi mi sve bas me zanima? Da vidim da i ja uvedem onda neke stavke nove..E jbg sad svi moji prijatelji sto su bili isto je bilo, nije bas realno da nijedan nije ok
Pa sve kontra od toga do sada i ok jepa jbga nemam ja carobni stapic , neko zeli nesto ali ne kaze , nisu svi muskarci isti... Svi razlicit seks vole, ne znam sta vi to smatrate dobrim seksom , hajde navedi mi sve bas me zanima? Da vidim da i ja uvedem onda neke stavke nove..![]()
Imas li broj od te mone? Moze li u pp?Ručni rad??
Marina
Mona
Ana
Pozdrav ekipa, novi sam ne forumu.
Imam puno iskustva pa evo nekih recenzija
Sarajevo
Crnka- dogovor okej, preko wa. Ima oko 23-25 godina. Cijena je 150km. Ona lijepo izgleda u licu. Tijelo nista posebno, pomalo i bezveze nema sisa. I pusenje i sex je sa kondomom tako da se ne isplati. Ne trudi se .
Pa valjda je forum da se ostavi recenzija pickopaceniceNeko pitao jel se isplati ići Crnki?!
Sta bi na kraju s ovom?Maci Sarajevo, Independent | City of Love
Molim samo ozbiljne ponude i pozive nemojte biti smaraci uljepsajte sebi dan ili noc a ne samo rekla kazala .www.cityoflove.com
Imam dogovor za većeras jal neko bio ima li kakvih iskustava?
Jesam ja, sto?Pa valjda je forum da se ostavi recenzija pickopacenice
Pa kazi sta navedi mi , ocito da ja ne znam ..Pa sve kontra od toga do sada i ok je![]()
HvalaNeko pitao jel se isplati ići Crnki?!
Nedaj kurvi toliko, nijednoj, imam ja te pare, al da pravi budalu od mene, čuj 300 km što će raširiti noge par min, ma mršPRicao ja sa ilma.02 kaze 150€ sat vremena, draga ilma ja za 150eura mogu jebati lisu ann a ne tebe
Dosadna si, sjaši
“Ja veci ni u filmovima ne vidjeh.”Pa kazi sta navedi mi , ocito da ja ne znam ..
Sta smatras pod tim "dobar seks" ?
Dobar sex!Kad ima hemije,a to se novcem ne moze kupiti.Joj raje ovdje,i Adriani Limi bi nasli mane.Inace smo svi ovdje zgodni,sarmantni,izgledom iznad prosjeka i prstimo od energije i para.“Ja veci ni u filmovima ne vidjeh.”
Vise se puni ego nego Ana.
I realno sta znaci dobar sex , svakako izlapi osjecaj kad svrsis.Precjenjen osjecaj.
Ja svakako smatram da treba hemije izmedju dvoje ljudi , a ne kao hajd saću te jahat iliti sta ja znam sta mu znaci to da se ja ne trudim..Dobar sex!Kad ima hemije,a to se novcem ne moze kupiti.Joj raje ovdje,i Adriani Limi bi nasli mane.Inace smo svi ovdje zgodni,sarmantni,izgledom iznad prosjeka i prstimo od energije i para.
Uvijek ce se naci neko nesto da dobaci ili uvrijedi sakriven iza tastature.Nemoj dozvoliti da te to pogadza i izvlaci energiju.Vazno je da radis korektno,izgled je relativan i ukusi su razliciti.Ja svakako smatram da treba hemije izmedju dvoje ljudi , a ne kao hajd saću te jahat iliti sta ja znam sta mu znaci to da se ja ne trudim..![]()
Neko se poklopi sa monom pa bude lijepo neko se ne poklopi i sta sad.. nismo svi isti normalno i meni ko se svidi ja se trudim da ostavim utisak lijep
A i ne bi valjalo da svi idete kod jedne te iste![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|