To da al covjek mora i malo sam da razmislja ne samo sa donjom glavomNebi bas rekao da se slažem, osoba koja boluje od tog nebi smjela to prešutjet partneru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da al covjek mora i malo sam da razmislja ne samo sa donjom glavomNebi bas rekao da se slažem, osoba koja boluje od tog nebi smjela to prešutjet partneru
A i nesto kontam od te cetvorice moro je bar jedan u Ilme bitE pa ne testira se ona tako da nije haha
A ti muski ako se pronadju nek kazu u kog su bili da sacuvaju druge
Jest crna je top ja sam cuo da su otisle sto ona plava bolesti razne imaNismo ,nego slabo radi ona . Ima drugi posao..
Ne sam to,djete od 15 godina radi tu ,nemam rjeci sta Sam svojim ocima vidioJest crna je top ja sam cuo da su otisle sto ona plava bolesti razne ima
Cim nudi bez kondoma znaci bolesti imaTo da al covjek mora i malo sam da razmislja ne samo sa donjom glavom
Ne ,nego neko ko postuje tu djevojkuTi si ova sa šapicama na šupku, jucer sam ti na whatsup pisao da te prozivaju, pa si se sad registrirala
Ma cekam sam neke snjimke te stare Pa ce mo dalje nastavit,29 godina hahahaha Stara ko biblija zube lepi ljepilom hahahahaE pa ne testira se ona tako da nije haha
A ti muski ako se pronadju nek kazu u kog su bili da sacuvaju druge
Samo laganoMa cekam sam neke snjimke te stare Pa ce mo dalje nastavit,29 godina hahahaha Stara ko biblija zube lepi ljepilom hahahaha
I idemo opusteno uz ljepe slike I snimkeSamo lagano
Da vam se malo otvore ociI idemo opusteno uz ljepe slike I snimke
Za koga ovo govoris, crnku?Ma cekam sam neke snjimke te stare Pa ce mo dalje nastavit,29 godina hahahaha Stara ko biblija zube lepi ljepilom hahahaha
Ma ne drug ,za tu plavu ofucanu fuffnu sljede slike bez zubii Pa onda dalje idemoZa koga ovo govoris, crnku?
Zašto misliš da te ženska ovdje proziva a ne klijent?Ma ne drug ,za tu plavu ofucanu fuffnu sljede slike bez zubii Pa onda dalje idemo
Ne razumijem ,ti si Klijent kao ja kod raznih Pa tako I ja komentarisem svoje misljenje jel ?a ta Stara plava bio sam kod nje ,nikakva Je ,kad se skine sve propalo ima preko 40 godina a pravi se mladza nesmije se nasmijat da joj Zubi ne ispadnu,a crnka je ok ,mlada,ljepa,ima sve zube,I svoje kvalitete,Nebih dalje drug to je malo od mene Al sljedi dalje info o njoj samo lagano,ne volim cigankeMa ne drug ,za tu plavu ofucanu fuffnu sljede slike bez zubii Pa onda dalje idemo
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|