Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOZE BROJ Aneletakodjer sve preporuke za anelu iz mostara, lijepa mlada 21 22 godine zgodna, odlican supak i pica slatka ko med, veoma lijepa u licu mislim da nisam nikad jace svrsio na facu nekoj curi od nje, bude po sarajevu i mostaru, od mostarki ona mi je iskreno bolja i zgodnija od ilme jer ja volim kad cure imaju malo vece dupe, ilma jebote ofucana prava kuravela anela ne djeluje ko mrtva kurva nego normala cura
Nazoves je i dobijes sve info.Pitao si vec nekoliko puta za nju.Marina radi masaze i dominaciju.Ima oko 40god ,dobro izgleda.Ako budes ovdje danima skupljao informacije "kakva je ova kakva je ona" nigdje neces otici jer ce ti uglavnom napisati razlicito.Neko iz nekog sopstvenog hira ce napisati los dojam,neko jer je od strane tih cura blokiran pa iz inata,osim ako ne citas forum od pocetka pa na osnovu svih komentara doneses zakljucak o nekoj.Ako imas fetish neki sto se tice Sarajeva Marina ti je najpouzdanija.Kakva je Marina izgledom i dali nudi samo masazu ili i fetish stvari?
U Sarajevu samo radi??Pominjali ste Sarax ovdje.Samo da demantujem pojedine,nije lazan profil.Djevojka ce raditi dominacije i erotske masaze kao Marina.Sex ne.
Iza Ramazana pocinje.Mlada je,studira,super je cura ,pouzdana je info.
Kako mogu kontaktirati Sarax jer trazim nekoga za dominaciju gdje sam samo nasao Marinu i neku Sunny koje su u SarajevuPominjali ste Sarax ovdje.Samo da demantujem pojedine,nije lazan profil.Djevojka ce raditi dominacije i erotske masaze kao Marina.Sex ne.
Iza Ramazana pocinje.Mlada je,studira,super je cura ,pouzdana je info.
Da u Sa i tek pocinje iza Ramazana.U Sarajevu samo radi??
Mislim da je Marina trenutno u BL a Sarax iza Ramazana pocinje.Kako mogu kontaktirati Sarax jer trazim nekoga za dominaciju gdje sam samo nasao Marinu i neku Sunny koje su u Sarajevu
EiiiDa u Sa i tek pocinje iza Ramazana.
Trenutno nije ponudila nijednu slikuKo je ta Sarax ima li slika
Trenutno nije ponudila nijednu slikuKo je ta Sarax ima li slika
Samo Sarajevo, nista od togTrenutno nije ponudila nijednu sliku
Ima li iko sliku da je vidimo?060 35 99 503 Sa
065 265 273 Bl
Tel: 064/677-677
|
|
|