X bon jeli vidišPozdrav ima li neko iskustva?
I da li neko ima iskustva sa Ilmom jel kod nje u smjestaj ili ona dolazi na adresu? ( kakva je cisto-prljavo?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
X bon jeli vidišPozdrav ima li neko iskustva?
I da li neko ima iskustva sa Ilmom jel kod nje u smjestaj ili ona dolazi na adresu? ( kakva je cisto-prljavo?)
Mogu li dobiti broj
Javi se pp da razmjenimoImam broj jedne u Mostaru
Cao ajdeJavi se pp da razmjenimo
Zanima me iskustva s Ilmom. Kakva je, jeli se trudi itd.Pozdrav ima li neko iskustva?
Necu rec da ste glupi al jel ozb mislite da se iza opisa “ mlada zgodna previse plodna “ ne krije musko ?Zanima me iskustva s Ilmom. Kakva je, jeli se trudi itd.
JaviJavi se pp da razmjenimo
Može malo više detalja?Je l isao ko kod Milice iz Topole?
Bio ja, dodjes ona nikakva neraspolozena, kaze ne svidja joj se doggy, ne svidja joj se misionary, reko pa ti bi da se jebes a da ti ne udje kolegice ? Onda kaze oral 150 1 sat 300 km.. Bolje ga umociti u gulaš i sacuvati 300 km bjezPogledajte prilog 5095jel iko bio sa ovom sa super oglasa ?
Dogovaram nesto kaze 20 godina top izgleda poslala sliku sa ledja neke tetovaze na guzicu sape ,jel iko bio ???
Mozda joj se nisi svidjeo, da nisi debela, krezav il slicno?Bio ja, dodjes ona nikakva neraspolozena, kaze ne svidja joj se doggy, ne svidja joj se misionary, reko pa ti bi da se jebes a da ti ne udje kolegice ? Onda kaze oral 150 1 sat 300 km.. Bolje ga umociti u gulaš i sacuvati 300 km bjez
Isto, katastrofa. Izgled 4/10, smjestaj 0/10, akcija 0/10. Bolje vam je izdrkati nego na ono smece baciti pare.Bio ja, dodjes ona nikakva neraspolozena, kaze ne svidja joj se doggy, ne svidja joj se misionary, reko pa ti bi da se jebes a da ti ne udje kolegice ? Onda kaze oral 150 1 sat 300 km.. Bolje ga umociti u gulaš i sacuvati 300 km bjez
Jel to ova na slikama sto ima šape psa tetovirane na supku??Isto, katastrofa. Izgled 4/10, smjestaj 0/10, akcija 0/10. Bolje vam je izdrkati nego na ono smece baciti pare.
Jeste.Jel to ova na slikama sto ima šape psa tetovirane na supku??
Ma i kurvice imaju oci i gledaju, a sa time se tako i ponasaju prema klijentu, nekom ce lizat supak a nekom nece ni pusiti bez gumeJeste.
Nije tacno, nadrkane su i bezobrazne, trazi 150 za oral i 300 za sex bez 2 glavne poze, ta sa sapicama je sestra od ove sto sam isao kod nje, ne vjerujem ni da ona valja.Ma i kurvice imaju oci i gledaju, a sa time se tako i ponasaju prema klijentu, nekom ce lizat supak a nekom nece ni pusiti bez gume
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|