Mostarac_Infinity
Well-known member
Daj link života tiPročitaj opis oglasa sta sve nudi i vidjet ces da nije samo to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj link života tiPročitaj opis oglasa sta sve nudi i vidjet ces da nije samo to
Pa imas sve u ovom linku sto sam vec poslao, pod opcijama dole sta sve nudi, ima yes za razne stvariDaj link života ti
Ne vidim nikakav tvoj linkPa imas sve u ovom linku sto sam vec poslao, pod opcijama dole sta sve nudi, ima yes za razne stvari
Ajde u ppMalo iskustva ..i ja sam jbg kondome zaboravio...desava se...ali malo djevojci mlada je 20 god okolina BLuke ali sve rupe rade prijatna sike ko u kinjeskinje...jest mrsava ali mora neko i sa njima...ako je neko za razmjenu brojeva nek se javi u pp
A jest grdna jbmti zivot
Neko je pisao da je Fake profilKontaju ljudi, ja je trazio na olx pod masaže al nisam nasao, u kom je gradu??
nije to alma, jebiga bila je jedna od boljih kurvi u bih, sad je ne moze tito uganjat kako ima tiktok, a radila je sve sve, tucanje bez gumice, anal, svrsavanje u picu u supak, gutala spermu, lizala cmar, jebem ti ove papke sa tiktoka sjebali su dobru šemu
poruzna u faci, malo konjasta, ali zgodna veoma dobra guza i jake noge, masaza i drkanje kite, meni je i lizala kurac, nudila sex ali trazila velike novce pod izgovorom da to samo radi sa odredjenim klijentima, radi razne fetise ko voli to, masaza i drkanje jeftini bili veoma barem dok sam ja iso kod njeKakva je Marina izgledom i dali nudi samo masazu ili i fetish stvari?
Sta znaci konjasta ali zgodna?Jel nudi Marina sex ili ne nudi,i koliko je to puno para,meni nije ruzna,ako nudi otisao bih.Bio sam 20 puta nikad mi nije nista lizala niti nudila sex.poruzna u faci, malo konjasta, ali zgodna veoma dobra guza i jake noge, masaza i drkanje kite, meni je i lizala kurac, nudila sex ali trazila velike novce pod izgovorom da to samo radi sa odredjenim klijentima, radi razne fetise ko voli to, masaza i drkanje jeftini bili veoma barem dok sam ja iso kod nje
poruzna konjasta u faci drug zubalo ima ako si bio kod nje znas, meni odgovara radi guzice i nogu, lizala glavic i jaja, pricala kako daje da je guze al ne svi i hoce vise para nego za masazu nisam ja htio bubnula cijenu neku za te pare mogu mladje cure jebatSta znaci konjasta ali zgodna?Jel nudi Marina sex ili ne nudi,i koliko je to puno para,meni nije ruzna,ako nudi otisao bih.Bio sam 20 puta nikad mi nije nista lizala niti nudila sex.
Ne bih o ukusima ,kazem bio sam vise puta i malo mi je cudno to sto pises,jer znam koliko ona vodi racuna o higijeni i zdravlju,da lize glavic i da nudi sex nisam znao.Koliku cifru ti je lupila?Ja se lozim na starije.poruzna konjasta u faci drug zubalo ima ako si bio kod nje znas, meni odgovara radi guzice i nogu, lizala glavic i jaja, pricala kako daje da je guze al ne svi i hoce vise para nego za masazu nisam ja htio bubnula cijenu neku za te pare mogu mladje cure jebat
060 35 99 503 SaMože li iko šibnuti broj od Marine, imam neki ali izgleda da nije dobar, hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|