Trebao sam jbg ali bilo mi glupo... Ono, očekuješ curu nižeg rasta, zategnutu brazilku... a na vratima te dočeka savim nešto drugo....Lijepu facu i ten ne poričem.Bola okreneš se i odeš, nemoj se ustručavat kurava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebao sam jbg ali bilo mi glupo... Ono, očekuješ curu nižeg rasta, zategnutu brazilku... a na vratima te dočeka savim nešto drugo....Lijepu facu i ten ne poričem.Bola okreneš se i odeš, nemoj se ustručavat kurava
066 927 363Dal neko ima broj od Snijeze iz B.luke?Hvala
Radiš li masaže,jer ako si tako dobra ja sam gotov za minutu do 2.Potrefi se dan nikakav a i debila malih milion pa vise ne mogu ni da se trudim ni da budem ljubazna , a i ne zavisi sve do žene nego i do muskarca ako ti samo legnes onda ga jebi.. ali ja od seksa umorna nisam
Msm bas izbjegavam da radim kad nisam raspolozena al jbga mozda me neko iznervirao
One taakve i vole naj vise, da si gotov za koji min i uzmu ti par stojaRadiš li masaže,jer ako si tako dobra ja sam gotov za minutu do 2.
Zato i konta na masazi jeftinije proći ali valja masirati za manju lovu pola sata sat.One taakve i vole naj vise, da si gotov za koji min i uzmu ti par stoja
Pa sta znam,masaza je sigurnija i cistija a za sex dadnes pare a gotov si brzo. Uzimaju vas ko volove ali eto svak ima svojeZato i konta na masazi jeftinije proći ali valja masirati za manju lovu pola sata sat.
Ma dodjiRadiš li masaže,jer ako si tako dobra ja sam gotov za minutu do 2.
066 278 871Dajte broj za masazu ova se ne javlja
HAHAAHAHAHAAHAHAHAAhaaa, boga mi koliko si ih se do sad na gledala i primila čisto sumnjam da znas i razlikovati većeg od manjeg.
Bez ljutnje
Nemam se ja sta ljutiti kao i ti sto razlikujes dobru i losu picku tako i mi dobrog i loseg frajera necu ni ja svasta vratim ga sa vrata ako mi se ne svidjaAhaaa, boga mi koliko si ih se do sad na gledala i primila čisto sumnjam da znas i razlikovati većeg od manjeg.
Bez ljutnje
Ali ti nisi na mjestu, kontasVoljeo ne bih, ali bih volio da si me vratila nego što si me smlatila. Bilo bi poštenije.HAHAAHAHAHAAHAHAHA
BI li voljeo da si na mom mjestu
TransNeko iskustvo Mia zenica
Hvala ti, a bi se I zajebao hahahahaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|