Ako imas pošalji ako neA sta ces od slika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imas pošalji ako neA sta ces od slika?
Bila sinoć u KiseljakuIma li itko slike od Antoniette cerkez da može poslati?
Imam ja i slika i videa na prodajuIma li itko slike od Antoniette cerkez da može poslati?
Ista situacija sa Brunom prije 2 vikenda u Sa, prije toga danima odgovara odmah, taj dan nista. Morao bacit pare na bezveznu ruskinju inače ko je Tz ima trenutno 2-3 djevojke preko agencije dosle u Tz pa nek isproba sta, ja sam na putu pa ne mogu testiratNameračio se danas nakon što sam napokon uhvatio slobodnog vremena da posjetim ovu Brazilku Brunu što je u BL. Glupi pimp cijeli dan ne odgovara na poruku... Juče bio u SA - Crnka nije dostupna...
Jebem ti baksuza...
Pa baci link majku mu hahahhahaIsta situacija sa Brunom prije 2 vikenda u Sa, prije toga danima odgovara odmah, taj dan nista. Morao bacit pare na bezveznu ruskinju inače ko je Tz ima trenutno 2-3 djevojke preko agencije dosle u Tz pa nek isproba sta, ja sam na putu pa ne mogu testirat
Kontakt imas li brojTz kod nje u stanu
Koje agencije?Ista situacija sa Brunom prije 2 vikenda u Sa, prije toga danima odgovara odmah, taj dan nista. Morao bacit pare na bezveznu ruskinju inače ko je Tz ima trenutno 2-3 djevojke preko agencije dosle u Tz pa nek isproba sta, ja sam na putu pa ne mogu testirat
Koja je to cura?Jel itko bio sa Enom Sukalo iz sarajeva, do prije mjesec dana je bila na ege
bila je neki dan opet aktivirna na city of love...bezveze.Jel itko bio sa Enom Sukalo iz sarajeva, do prije mjesec dana je bila na ege
Imas li brojbila j
bila je neki dan opet aktivirna na city of love...bezveze.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|