Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra, kraljica perverzijeIskustva sa almom iz mostara?
Tako je svagdje, ja danas bio u Bl od onolike ponude imaju samo jednu curuKako sam skontao samo ima jedna, Alina, bio sam bookirao sinoc al sam odustao jer jbg zenska ne može oral usne joj tek filovane, ne može ovo ne može ono a cijena 250 eura, i još na to nije mi prvi izbor pa ono koji ću kurac baciti lovu. Šteta, tako da kako ja znam samo ima jedna a to je Alina koja nije niti na jednom oglasu na stranici.
Jel barem legitimno bilo ili nisi otišao?Tako je svagdje, ja danas bio u Bl od onolike ponude imaju samo jednu curu
Pa brate ako smrdi nemoj ni da jebete izvines se i cao , meni kad neko ne odgovara ja se izvinem i nema l
Ma nece vise da jebem ni jednu . Dam par stoja i svrsim za dvi minute .nema smisla . Naplatite kao da ste u Dubai jbtPa brate ako smrdi nemoj ni da jebete izvines se i cao , meni kad neko ne odgovara ja se izvinem i nema ljutnje..
PrevaraIma li neko iskustva sa dotičnom??
bjezi od nje, dio novaca trazi fol unaprijed (xbon) znaci gass.. ko fol bila ona nest izvarana, hoce da osigura termin i ti supljaci..Ima li neko iskustva sa dotičnom??
Da, osjećaš se kao budala nakon toga, bačene pare doslovnoMa nece vise da jebem ni jednu . Dam par stoja i svrsim za dvi minute .nema smisla . Naplatite kao da ste u Dubai jbt
Može kontakt u pp?Dobra, kraljica perverzije
Mere..Može kontakt u pp?
Mere..
Moze kontakt u ppDobra, kraljica perverzije
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677