Bratee imate poruke, nemoj te se ovdje radpravljatPa kurva si bgt sta filozofiras idi naguzi se eno dedo ceka sa stojom ipo ispred zadovolji ga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bratee imate poruke, nemoj te se ovdje radpravljatPa kurva si bgt sta filozofiras idi naguzi se eno dedo ceka sa stojom ipo ispred zadovolji ga
Drkaj i cutiPa kurva si bgt sta filozofiras idi naguzi se eno dedo ceka sa stojom ipo ispred zadovolji ga
VažiPa i je brate najlakse bit kurva, ponizis se i radis to sto radis, izgubis cast a dobijes nesto love…
Ajde kurve dobro nek ih ima, al ove pametne se sramote samo
Ma nemoj vise ya uopste komentarisemo ovog debila.. samo ga prijavi i to je toNece dzaba, ja cu joj dati jos stoju vise za ovu zabavu ovdje. Uvijek sam bio dzek. Papak i klosar nikad.
Jesil ti jebao ikad ista u zivotu pa ti je M.R beton armirani i to placas 150-200km e kukala vam majka sa kakvim li vi spodobama kuci onda zivitePa naravno. Ako mu je skupo platiti 150 km mladu i zgodnu djevojku poput tebe ima i po 20 km jbg. Zadovoljstvo se plaća a @Crnka je svakako zadovoljstvo koje se ne sreće kod nas baš tako često
Pa napišem ja recenziju za crnku i javi se papak kojem je skupo to koliko djevojka traži. Ako ti je skupo a ti nemoj doći i gdje tu problem?Ima li ovdje moderatora? Pišite recenzije ako imate, ako nemate prestanite pisati gluposti.
Odakle je Amra?Ima li itko broj od Amre Rozić?
Crnka je lijepa ,jbg meni samo dalekaPa napišem ja recenziju za crnku i javi se papak kojem je skupo to koliko djevojka traži. Ako ti je skupo a ti nemoj doći i gdje tu problem?
Nego da bi zadovoljio svoj bolesni ego on ovdje cijeli dan vrijeđa.
Jesil ti jebao ikad ista u zivotu pa ti je M.R beton armirani i to placas 150-200km e kukala vam majka sa kakvim li vi spodobama kuci onda zivi
Djevojka je skroz ok. Ne samo lijepa i mlada već je jako prijatna što baš i nije osobina većine drugih koje se bave ovim poslom Ne razumijem pojedince zbog čega tolike uvrede? Forum je namijenjen da razmijenimo iskustva pa nekad i brojeve. Ja mislim da bi većina voljela da imamo ovdje još ženskih članova ali kako kad pojedinci prave barijere svojim uvredljivim stavovima o djevojkama koje rade taj posao?Crnka je lijepa ,jbg meni samo daleka
A odakle si ti ?
200 eura tražiJel neko bio sa ovom
Neko iskustvo ?
Skupa jeJebe li iko Ilmu ovde?
U Njemačkoj je....OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
moze neko pomoci kako da upoznam ovu djevojku
A mišu mali, mišu mali, ima jedan dobra poslovica za tebe koja kaže IDI BRE PA SE LEČI!Ma ti si budala sine niti imas para
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|