Broj studentica imas?Uplati mi x bon pa ti javim gdje su studentski u nedzaricima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj studentica imas?Uplati mi x bon pa ti javim gdje su studentski u nedzaricima
Nazalost istina, kada vidim da traze novac za informacije/brojeve, to mi je vrhunac dna postao, gotovo kao neki "online pimps". Ili par clanova koji konstantno inciraju svadje i tome slicno.Forum je potpuno izgubio smisao. Namijenjen je tome da se razmjenjuju iskustva, brojevi, zatim preporuke itd...
U posljednje vrijeme je kao neki nižerazredni oglasnik gdje se prodaju i kupuju brojevi, zatim prevare svih vrsta se pojavljuju. Ima jako finih forumaša, a ostalo je na jako niskom nivou nažalost.
Meni je brzo odgovorila, tj dok su u Sarajevu bile. Brazilka ta, a i druga crnjkinja je brazilka, cimerice sto bi se reklo2 nove u Mostaru
Brazilka i crnkinja
Po 6-7 h cekas da odgovore na jebenu poruku
Zivjela crnka i dobro dosla nazad
Meni odgovaraImam ja sutra,pa ako ti se ne zuri hhaha
Slažem se..Nazalost istina, kada vidim da traze novac za informacije/brojeve, to mi je vrhunac dna postao, gotovo kao neki "online pimps". Ili par clanova koji konstantno inciraju svadje i tome slicno.![]()
Evo sto se tice ovih brojeva sto kažete kurce se i ne daju a pisu recenzije.Slažem se..
Jos gore kada daju recenzije o nekim djevojka, a kada ih pitaš za broj onda se kurce i naravno ne daju broj
Bila je vise puta na super oglasima kanton TuzlaLjudi, ako ima neko ko zna šta slučajno o S.Ž. iz Doboja, i način na koji radi bio bih mu izuzetno zahvalan![]()
Kakva je, je li u Doboju, da li oglas jos stoji na stranici?Bila je vise puta na super oglasima kanton Tuzla
Ima ona 650 brojevaDosta sam upita imao u vezi Ilme...evo vam broj pa je kontaktirajte...jadni ti su ovi sto traze bonove da dadnu broj...
061886926 ilma.
Nije žurba samo da si ti nama legit i nekomplikovana. Za ostalo ćemo lakoImam ja sutra,pa ako ti se ne zuri hhaha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|