Ako imaš nešto za TK, Doboj, Bijeljinu, ali da nije na oglasima, javi se. Imam jednu koja nije na oglasima, a dobra je, 30+Znam da su šanse nikakve,ali ako ima neko neki kontak za Brčko može u pp. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako imaš nešto za TK, Doboj, Bijeljinu, ali da nije na oglasima, javi se. Imam jednu koja nije na oglasima, a dobra je, 30+Znam da su šanse nikakve,ali ako ima neko neki kontak za Brčko može u pp. Hvala
Drug jesi sta nasao za brckoZnam da su šanse nikakve,ali ako ima neko neki kontak za Brčko može u pp. Hvala
Zaboravih, dvije studentice iz nedzarica.
Njima po 50 km soba 30, 2 sata jebacine ciste.
Lizale me od nozni prstiju do uha sex na sve zive moguce nacine.Lezbejke ja mislim, barem po komunikaciji.Mrsavije plave jedna manja jedna veca.
Moze li kontakt?
Radi li Alma jos, imas li broj?Moze ko pricat sta hoce, crkna sa stupa...
Mlada, lijepa ko lutka taman ten.Izgled 10/10 stenje lijepo, dobro poze.Cista i uredna
Ehlimana pokusala me navuci kad smo joj pare dali jaran i ja, kaze ode po kondome eto je za 5 mimuta( u dogovoru prije mi naglasila da ce ona ponijeti kondome).
Nema reko veze, snaci cemo se.Otisla do WC smrkala, stsvili mi kese preko ruku sto smo nasli u hotelu jedna šaka u picku druga u šupak,pa izvoli zajebi, a cujem da joj decko isored svira i salje poruke svako malo.
Ona plavusa sa 10 profila sa otoke nove, nako, tipicna milfara malo punija sex mrtav.
Sa socijalnog kad sam je vidio uzivo dao joj cenera da kupi kaladont i otisao.
Marina maserka, sve top, nikad u zivotu nisam vise svrsio.
Maserka sa pika sa nove otoke, ruzna ko lopov ali radi posao bez greske.
Alma Negra dobra ko tenk tesko je jebat u nekim pozama jer ima koju kilu vise a i krupna je.Ali izivis se na njoj za sat vremena 500 kcal skines.
Mala Nejra, alpasino ja mislim, bio par puta za male pare- dam joj da mi supak polize i izdrka.
Kako doci do njih drugZaboravih, dvije studentice iz nedzarica.
Lizale me od nozni prstiju do uha sex na sve zive moguce nacine.Lezbejke ja mislim, barem po komunikaciji.Mrsavije plave jedna manja jedna veca.
Nisam samo su me banovalu@ana23.23 nisi odgovarala na poruke, kontaju ljudi da si se povukla iz biznisa...
Neki kontakt od Lune?Luna iz Tuzle je ponovo aktivna? Da li je bio neko u zadnje vrijeme? Ja sam bio prije dvije godine, pa me zanima da li se kvalitet popravio ili pokvario?
Sta ti znazi za Marinu da je tempirama bomba drug? Jer kontam ici kod
Može li broj od Nele i Maje iz FojniceSta ti znazi za Marinu da je tempirama bomba drug? Jer kontam ici kod nje
Jesi naso istaIma li neko broj za Hercegovinu(Mostar,Capljina)?
Javi se ppJel ima tko šta u Mostaru
Poz brate, imas li neki kontakt za te studentice i malu sa Alipasinog?Zaboravih, dvije studentice iz nedzarica.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|