BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

raja, je li ima neko iskustvo u vezi sa profilom masaza_mostar 8111 meni se predstavi kao aida rozic ovo je sigurno neka prevara samo da provjerim da li je neko imao iskustva i da podijelim svoje sa vama. Hvala.

jeste prevara žestoka sve su prilike a ja se ponadao reko evo ga nešto lijepo kad ono kaže plaćanje bonom
Isto kao i meni neka Amra Rozic,prvo bon pa ona bi ko nekom šefu slikala,navodnom.
I obavezno se nalazi u City hotelu,pa kad taj šef vidi bon e onda najzad možeš ući ( čitaj;popiješ možebitni blok ako pošalješ bon ) jer se radi najvjerojatnije o nekom dečkiću koji igra kladionicu.A i sumnjam na to da ova Amra i ta tvoja Aida,s kojom si pisao,stoji ista osoba,muška.

Isto kao i meni neka Amra Rozic,prvo bon pa ona bi ko nekom šefu slikala,navodnom.
I obavezno se nalazi u City hotelu,pa kad taj šef vidi bon e onda najzad možeš ući ( čitaj;popiješ možebitni blok ako pošalješ bon ) jer se radi najvjerojatnije o nekom dečkiću koji igra kladionicu.A i sumnjam na to da ova Amra i ta tvoja Aida,s kojom si pisao,stoji ista osoba,muška.
jes meni kaže pošalji bon, pa ja kažem zašto ne može pare na ruke kao sav normalan svijet,
kaže ne smijem zbog policije, (oj zemljo) ja se razočaram 🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh