dugadevetka24
Member
da li je neko bio, dogovorio , probaoZa ozbiljne i diskretne muskarce... crnka, 30godina, prijatnog izgleda i maksimalno diskretna
Prijedor, Banja Luka....
Kontakt iskljucivo na email lela.30lol@gmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je neko bio, dogovorio , probaoZa ozbiljne i diskretne muskarce... crnka, 30godina, prijatnog izgleda i maksimalno diskretna
Prijedor, Banja Luka....
Kontakt iskljucivo na email lela.30lol@gmail.com
i to si u pravu, evo recenzija
dosao sam u dogovoreno vrijeme kod nje, javila mi je kao sacekaj malo kasnim, nisam puno cekao, vladala je najopustenija atmosfera sjedili upoznali se i pricali u dnevnoj, ponudila me picem, kasnije presli u sobu, ne pozuruje te, zna djevojka sta radi, malo je krupnija, velike sise, naduvane usne. sto je najbinije imas svoj sat i nema ako svrsis jednom da te tjera vani, ovako je malo luckasta djevojka ali sve ok, higijena je isto na nivou. sto se same akcije tice, meni nije zahtjevala kondom, kao inace trazi ali eto ti mozes(vrv tipicna prica), kad sam ju pitao gdje da svrsim rekla je nemoj samo po krevetu(valjda sam s ovim dovoljno rekao) haha, dobar oral , promijenili 3 poze i konstantno je zainteresovana..200km sat vremena i to je minimum
Poz mozel broj od bucke sto dobro pusi u pppozz ekipa
ako neko zna neki broj za masazu, slobodno da proslijedi. Ja imam br od neke bucke, dobro puši, nije skupa
I mene zanimada li je neko bio, dogovorio , probao
Radi se o prikupljanju podataka, preporuka je da se zaobiđe. U svakom slučaju davanje ličnog podatka opasnije je od X bona ili drugih vidova dopuna.da li je neko bio, dogovorio , probao
Tvoja cijena?Ja samo ne znam ovim pacenicima kakva je poenta skrinovati slike djevojaka , sta da drkas po njima je l' pa stas kad nemas para daj bar nesto .. Ali ako ste vi pacenici tolikko glupi da mislite da te iste slike koje skrinujete su od tih djevojaka jesu slicne ali nisu lične
Tvoja cijena?Ja samo ne znam ovim pacenicima kakva je poenta skrinovati slike djevojaka , sta da drkas po njima je l' pa stas kad nemas para daj bar nesto .. Ali ako ste vi pacenici tolikko glupi da mislite da te iste slike koje skrinujete su od tih djevojaka jesu slicne ali nisu lične
KojaDobra ova brazilka u centru
Drug bio jutros kaze dupe za 10 usluzna i fina.
O čemu Vi pričate gospodine?!Radi se o prikupljanju podataka, preporuka je da se zaobiđe. U svakom slučaju davanje ličnog podatka opasnije je od X bona ili drugih vidova dopuna.
Ja ničije podatke ne tražim niti bilo kakav X bon niti išta tome slično... znači ko je pristojan i ok taj se samnom lako dogovori... javili ste se ja sam Vam kulturno odgovorila, a zaključak donosite sami bez ikakve osnove....O čemu Vi pričate gospodine?!
Crna visoka, male sise?Sjecam se i neke Emine, jako prijatna i lijepa djevojka, radila u ona 2 solitera iza Bosmala…
Fina vremena
Lepa je ko pun kamion Nemaca.Ovo mlado lepo devojče iz Zenice vrijedi sakati cijelim srcem i dušom !
P.S. 'Ajmo dežurni paćenici odmah se hvatajte pics filtera i provjeravajte da li je slika sa net-a.
Prvi put cujem za ovo, pojasni malo o cemu se radiRadi se o prikupljanju podataka, preporuka je da se zaobiđe. U svakom slučaju davanje ličnog podatka opasnije je od X bona ili drugih vidova dopuna.
Ne može da Vam pojasni jer ni sam ne zna šta je napisao. Ja broj telefona ne dajem prije prvog susreta, i to je jedini problemPrvi put cujem za ovo, pojasni malo o cemu se radi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|