BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma s Crnkom se bio dogovorio u 11h

..dosao na lokaciju u 15h..
@Zdravko_Herbiko
@tetejac321

Jedini ste vi ovdje glupi. To što ste završili večernje škole u Travniku u Kiseljaku ne abolira vas vašeg debilizma. Lijepo piše gramatički a to što je mislio sa tim reći to je drugi padež.

Ivan Marić je već odavno ispričana priča i nosi krunu 1. Mjesta Debila BiH a i ti si TT na tom putu čim prijetiš ljudima gasnim pištoljem kao pravim. Očito sa tom sivom masom koje malo imaš i ne znaš da je to krivično djelo glupane.

Jel uopste postoji neki admin.koji vodi ovaj forum.?
Pisite i izrazavajte se kako hocete,ali zasto iznosite javno imena zena sa cijom uslugom niste bili zadovoljni?Takodje i slike one maloljetnice i jos pojedinih djevojaka koje nemaju veze sa ovim poslom,ili imaju nije ni bitno.

Jel uopste postoji neki admin.koji vodi ovaj forum.?
Pisite i izrazavajte se kako hocete,ali zasto iznosite javno imena zena sa cijom uslugom niste bili zadovoljni?Takodje i slike one maloljetnice i jos pojedinih djevojaka koje nemaju veze sa ovim poslom,ili imaju nije ni bitno.
Ima prilicno psihicki nestabilnih ljudi ovdje, cini mi se :unsure:

@Zdravko_Herbiko
@tetejac321

Jedini ste vi ovdje glupi. To što ste završili večernje škole u Travniku u Kiseljaku ne abolira vas vašeg debilizma. Lijepo piše gramatički a to što je mislio sa tim reći to je drugi padež.

Ivan Marić je već odavno ispričana priča i nosi krunu 1. Mjesta Debila BiH a i ti si TT na tom putu čim prijetiš ljudima gasnim pištoljem kao pravim. Očito sa tom sivom masom koje malo imaš i ne znaš da je to krivično djelo glupane.
Maloćunaš #3 tupavo naše

I meni sada pise da kupim xbon pa da joj dam na ruke a u 16 se trebali naci
Ako je na ruke, mozes pokusati, ali nemoj joj slati taj kod, izlevatit ce te, ovo je vjerovatno fake, ma 100%, ja se javio, govori mi da je u sarajevu sad, neki prevaranti, ili vise cura koje se dogovaraju, zavisi koja je gdje, ali vjerovatno prevaranti, ja sam kao ugovorio da dodje ona kod mene, na 1h, sad da li ce traziti xbone vidjet cemo.

Ako je na ruke, mozes pokusati, ali nemoj joj slati taj kod, izlevatit ce te, ovo je vjerovatno fake, ma 100%, ja se javio, govori mi da je u sarajevu sad, neki prevaranti, ili vise cura koje se dogovaraju, zavisi koja je gdje, ali vjerovatno prevaranti, ja sam kao ugovorio da dodje ona kod mene, na 1h, sad da li ce traziti xbone vidjet cemo.
Javi jel trazila ja sam rekao ako hoce kes kada dodje ne pada mi na pamet xbon uzimati

Nije to ni jedna, ni dve, ni vise cura. Nece niko doci kod tebe.

Lik iz Trebinja napravio oglas, i zajebava budale za bonove.

ljudi moji dragi,
koliko se puta mora naglasiti da je svako spominjanje XBONA teska prevara i da iza tih profila sjede uglavnom kockari koji te bonove uplacuju na svoje naloge na kladionicama i levate vas kojima je milion puta receno da ne nasjedaju na takve gluposti. ja stvarno ne mogu vjerovati da ovdje 3 puta dnevno se neko javi da pita da li je ok poslati x-bon, ili ee rekla je da prekrijem zadnja 2 broja.. pa jebemu više, daj unormalite se vise. pa podforum se zove "ISKUSTVA I RECENZIJE" pa daj da dijelimo iskustva i da dajemo recenzije pobogu....

pogledajte malo Zagreb ili brazilke, latine, ukrajinke.. pogledajte kako bi trebao izgledati forum..
a ne crnka objavi broj telefon 2 objave ranije i nadje se lik da pita za broj od crnke... pa jebemu vise...
ili ono troje debila iz mostara, da oprostite na izrazu, koje se vrijedjaju ovdje po forumu i pisu gluposti..

pogledajte malo Zagreb ili brazilke, latine, ukrajinke.. pogledajte kako bi trebao izgledati forum..
a ne crnka objavi broj telefon 2 objave ranije i nadje se lik da pita za broj od crnke... pa jebemu vise...
ili ono troje debila iz mostara, da oprostite na izrazu, koje se vrijedjaju ovdje po forumu i pisu gluposti..
100% istina, ali eto ja sam jednom samo pao na tu foru Xbon-a, a znao sam 100% da ce biti prevara, vec eto da vidim sta ce biti (plus je bila mizerna suma). A sto se tice pojedinaca na forumu, neke individue bi trebale biti na lijekovima 100% :D

Ko god traži x bon, to je fake profil. Meni jedna dama iz TZ traži A bon, da prekrijem sve brojeve i da joj dam na ruke bon??? Neće keš, što nije normalno po meni. Tako da bonovi su kladionicari uglavnom

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh